Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.175)
Beoordelingen filteren
1.175 resultaten
Waardering van reizigers
845
276
41
7
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
845
276
41
7
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.175 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juli 2016

We hebben hier 3 nachten uitstekend geslapen. De 3-persoonskamer had 3 volwaardige bedden en een zeer grote badkamer. Het ontbijt was zeer uitgebreid. Naast de yoghurt, toast en fruit kun je van de kaart bestellen.
Fijn personeel en service. Het hotel ligt op 3 minuten lopen van de bushalte waar bussen je met 15/20 minuten naar het centrum brengen. Een absolute aanrader voor een citytrip!

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Mwilschut
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2015

Vriendelijk gastvrij personeel. Attent en hulpvaardig. Schoon. Goede bedden. Goed ontbijt Net buiten centrum in rustige buurt. Ca. 30 min. wandelen naar centrum. Busstop om de hoek. Geen lunch of diner, maar handige tips naar restaurants in de buurt.

Kamertip: Geen lift, maar wel begane grond kamers.
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ian D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General_Manager_0008, Manager van Hotel Ceilidh-Donia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2015
Google-vertaling

Hi there,

Many thanks for your lovely comments. It means a lot to me, as well as my team.

We wish you all the best and looking forward to seeing you in near future.

Cheers x

Regards,
Thomas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 april 2014

Een goed hotel, een fantastische douche en erg vriendelijk personeel.
De kamers zijn simpel maar netjes. De badkamer was volgens mij vrij nieuw en de douche was beter dan bij ons thuis! Dit hotel was de eerste stop tijdens onze reis door schotland en aangezien we net waren aangekomen hadden we nog geen ponden. Toen ik tijdens het inchecken aan de eigenaresse vroeg of ze 3 pond extra op de rekening kon zetten zodat we de bus naar het centrum konden nemen kregen we het geld meteen mee en mochten we het later teruggeven.
De dag erna bij het ontbijt wilde ik het teruggeven maar ze wilde het niet aannemen. 'Keep it, it's a gift'. Erg leuk was ook de golden retriever die rondliep.

Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Avh87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WarriorPoet55, Owner van Hotel Ceilidh-Donia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 april 2014
Google-vertaling

Dear Reviewee

Thanks for your lovely Review, glad that our Showers are up there Internationally and that our policy of H2H (happy to help) with the Bus money was appreciated, so you see dear readers it is not true what they say about the Scottish People that we are all Tight Fisted, well not all of us, ha ha ha..I hope that you enjoyed the rest of you Holiday in Bonnie Scotland

Maxx..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2011

Hotel Ceilidh Donia is zonder twijfel een aanrader voor een verblijf in het Schotse Edinburgh! Wij verbleven er maar liefst tien dagen, en hadden het prima naar onze zin!

Een prachtig karakteristiek hotel, waar je je in Victoriaanse tijden waant. Ruime (en hoge!) kamers, prachtig en stijlvol ingericht, prima bedden, ruime en luxe badkamers, en voorzien van alle gemakken van deze tijd.

Het hotel is (gelukkig) relatief klein, en wordt gerund door het koppel Maxx en Annette. De service is erg persoonlijk en zeer vriendelijk. Je voelt je meteen bij hen (en de andere personeelsleden, en niet te vergeten de hond!) op je gemak. Indien gewenst voorzien ze je van waardevolle tips.

Laat ik ook niet het ontbijt vergeten: een sfeervol zaaltje, een mooi buffet, en (erg bijzonder): dagelijks de keuze uit verschillende warme gerechten, die vers voor je worden bereid!

Ook de locatie is uit de kunst: het hotel is gelegen in een rustige wijk, net buiten het centrum. Met de bus ben je in 10 minuten in het centrum, en je staat ook zo midden in de natuur.

Kortom: wij hebben genoten in dit hotel! En om eerlijk te zijn: dit hotel was zonder twijfel het beste hotel dat we tot nu toe bezocht hebben!

Datum van verblijf: augustus 2011
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tim H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 30 augustus 2011

Wij vonden het hotel zeer fijn.
Het hotel ligt op drie kilometer afstand van het stadscentrum.
Aan de andere kant was Arthur's Seat dichterbij.
Het uitzicht vanuit de Seat was spectaculair.
De eigenaar gaf ons informatie over waar we heen konden gaan.
Ze was erg leuk.
Het Schotse ontbijt was perfect.

Bedank KELPO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
WarriorPoet55, Owner van Hotel Ceilidh-Donia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2011
Google-vertaling

Arthur’s Seat is truly a Gem of a place for me and is Edinburgh’s Lung's which along with our location on the River Forth gives us great Air Quality all year round, I walk my Dog Keilidh there many times every week and also has Scotland's Oldest Pub/Restaurant called Sheep Heid, it is over 700 years old.

The Great Scottish Breakfast would have set them up nicely for the walk to the Top, from the Hotel it will take 30mins app Arthur’s Seat is 823 ft High and on most days has views for 50miles..

Maxx..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken