Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.378)
Beoordelingen filteren
1.378 resultaten
Waardering van reizigers
918
362
68
16
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
918
362
68
16
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.378 beoordelingen
19 maart 2018 beoordeeld

Leuke pub om een drankje te doen!
Niets besteld om te eten, maar hetgeen wat we voorbij zagen komen, zag er erg goed uit en rook eveneens zo lekker!
Personeel was vriendelijk. en de toiletten waren zuiver.

  • Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Alex K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
64manager, Manager van The Inn on the Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 maart 2018

Alex K
Heel erg bedankt voor het beoordelen van uw recente bezoek aan ons.

Vriendelijke groeten
The Inn On The Mile Tea,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wanneer je van het kasteel van Edinburgh naar beneden loopt kom je halverwege dit cafe - restaurant tegen. Een pub type met veel gezelligheid en ditto personeel. Wij streken hier voor een drankje en een taartje neer. Zeker een goed rustpuntje.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Han G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
64manager, Manager van The Inn on the Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017
Google-vertaling

Dear Han G,

Thank you for taking the time to give us review!

We are so happy that you enjoyed your time with us! As you have tried, we do have a very tasty range of desserts! We are glad you enjoyed yours.
We hope to see you again!

Kind regards
The Inn On The Mile Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks de drukte van de Fringe kreeg ik binnen 5 minuten een tafel voor 1 persoon. De soep met prei en aardappel smaakte uitstekend evenals de mac and cheese. Daarbij een kekker glas Tennent.
Goede attente bediening.

Verbleef: augustus 2017, reisde alleen
Bedank Herman19502014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
64manager, Manager van The Inn on the Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2017

Dear Herman19502014,

Bedankt voor je vriendelijke woorden.

Beste Wensen
The Inn On The Mile Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld

We werden erg vriendelijk onthaald en kregen een drankje aangeboden. De kamer zelf was top: smaakvol aangekleed, goed uitgerust, met een erg comfortabel bed en goed gevulde minibar. De badkamer was ook heel luxueus, met mooie design. Het uitzicht van onze kamer op de Royal Mile was fantastisch. Een prachtige verblijfplaats dus om Edingburgh te gaan verkennen.

Kamertip: We boekten een superior kamer en vonden de meerprijs zeker verantwoord.
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Luc H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
64manager, General Manager van The Inn on the Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2016

Goedemorgen Luc H,

Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling. Het is heerlijk om te horen dat u geniet van uw tijd met ons en maakte de meeste van onze locatie. Neem contact op met direct de volgende keer dat u wilt bezoeken.

Veel dank, The Inn on the Mile Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
29 juni 2014 beoordeeld

We hadden een mooie kamer op de bovenste verdieping. Schoon, fris, stijlvol, compleet en zeer mooie badkamer. De locatie van dit hotel is perfect voor een bezoek aan Edinburgh. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Goed ontbijt. We waren hier tijdens de week. Aangezien we op de bovenste verdieping sliepen, ondervonden we geen lawaai van de pub of de straat beneden.

Er waren enkele minpuntjes tijdens ons verblijf, wat naar mijn mening veroorzaakt wordt door miscommunicatie tussen het kantoor in Glasgow en het hotel in Edinburgh. Bij het boeken via de website van het hotel boeking, heb ik het optionele hokje "extra fudge" in de kamer aangehinkt. Dat kwam op in totaal 6 pond extra. Toen we in de kamer kwamen, was er fudge, maar het was al onderdeel van de standaarduitrusting van de mini-bar. Dus waarom de optie van het selecteren tijdens de boeking bieden? Daarnaast was de prijs van deze fudge 2,99 pond. Toen ik dit aankaartte bij het personeel, kreeg ik de indruk dat het bij hem onbekend was dat je tijdens het boeken kon kiezen voor fudge op de kamer, net zoals je bijvoorbeeld kon kiezen voor champagne op de kamer. Ik koos er dan ook maar voor om het zo te laten omdat ik het niet echt de moeite waard vond. Tweede minpuntje was dat bij het uitchecken, de factuur aanzienlijk hoger was dan de prijs waarvoor ik de kamer had geboekt (ruim 100 euro op het totaal voor 3 machten). Gelukkig had ik de had ik de bevestiging van de reservering nog in de mail, zodat ze een telefoontje konden doen naar Glasgow, waarna alles geregeld kon worden. Waarom het verkeerd is gegaan blijft een mysterie.

Echter, we hadden een geweldige tijd en ik zou zeker dit hotel aanraden aan anderen.

Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
3  Bedank 123QI456
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Central E, General Manager van The Inn on the Mile, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juli 2014
Google-vertaling

Hi Frank M

Thanks for takings five minutes to review your recent visit to our hotel, we are so happy the room met your expectations and I can back you up by saying I certainly think the rooms are stylish,, clean and fresh. Another happy customer in terms of hotels location. I am a little concerned regards to your findings to your add on purchase, I will investigate and action your findings and of course get your fudge in the post. A few hiccups but we will action accordingly and hope we still are an option for your next visit to Edinburgh.

Campbell & the IOTM team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken