Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.377)
Beoordelingen filteren
4.377 resultaten
Waardering van reizigers
2.461
1.033
531
230
122
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.461
1.033
531
230
122
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 4.377 beoordelingen
Beoordeeld op 22 november 2017 via mobiele applicatie

Schitterend mooi hotel in oude klassieke stijl. Kamer die ik had was niet groot maar wel van alle gemakken voorzien. Personeel en bediening is gewend om service te geven. Ontbijt prima! Kan je het veroorloven een aanrader die nog centraal in het centrum is gelegen ook.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Walter R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2017
Google-vertaling

Dear Walter R,

Thank you very much indeed for leaving us such wonderful review on Trip Advisor. Let me say it was a pleasure having you stay with us here in the beautiful city of Edinburgh.

It fills me with happiness that you describe The Caledonian as a 'Gorgeous beautiful hotel in old classic style'. We certainly think so too and I am very pleased that our staff took great care of you during your visit.

When you begin to plan your return trip to Edinburgh, please be sure to contact us directly for a wonderful personal service as always.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2016 via mobiele applicatie

Bij aankomst bleek mijn reservering niet gedaan te zijn. Ook na lang soebatten geen beweging. Later bleek: echt hun fout. Kan gebeuren, maar toen uiteindelijk bleek dat het fout zat, kon er nog geen excuus vanaf! Elke dag moest ik zelfs opnieuw de keycard activeren omdat ik was uitgeschreven. Voor vijf sterren echt marige service. Ook de kamer vond ik op geen enkel wijze in verhouding staan tot de kosten.

Tuurlijk, goed ontbijt, fijne vergaderzalen, veel geschiedenis, maar mij zien ze er niet meer terug.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank charon66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear charron66,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us.

I am sorry to learn of the difficulties you had in booking and the issues you experienced with your keys.

I hope that we can convince you to return again to us soon.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manaager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2016

Goede efficiente ontvangst, fijne kamers, voorzien van alle noodzakelijke attributen, goede tv. Goede ontvangst internet. Prettige lobby met zeer bereidwillige hotel medewerkers. Gezellig en goed restaurant met goede kaart. Prima wijnen. Kortom een genot om dit botel te verblijven.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Waldorf Astoria
Bedank R_Jansma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2016
Google-vertaling

Dear R_Jansma,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us.

I am delighted that you enjoyed your stay and that you were able to experience almost all the hotel has to offer.

I will be sure to share your kind feedback with the team and I hope that we can welcome you back again in the near future.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2016

opgeklopte chique.eten was zeker niet op sterrenniveau om over de bediening maar niet te spreken.helaas een tegenvaller.
het restaurant is gevestigd in het Waldorf Astoria en is klassiek ingericht.
een mooie wijnkaart

Datum van verblijf: december 2015
Bedank benidorm188633
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2016
Google-vertaling

Dear benidorm188633,

Thank you for taking the time to review your time in our Galvin Brasserie De Luxe restaurant.

I am pleased that over all you enjoyed your time with us but I will be sure to share your feedback with the restaurant manager.

Thank you again and I hope we can welcome you back soon.

Best regards,

Dale MacPhee
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 maart 2016

Zeer luxe hotel in het hartje van Edinburgh. Wij hebben een erg prettig verblijf gehad in dit hotel. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door een receptiemedewerkster. De kamer was erg comfortabel en netjes en er zijn voldoende hotelvoorzieningen aanwezig. Het espresso apparaat op de kamer was iets verrassend. Echter was het uitzicht op een sobere binnenplaats teleurstellend gezien de prijs die wij voor dit hotel hebben betaald. Vanuit dit hotel kun je Edinburgh prima verkennen en ook vanaf de luchthaven is het hotel gemakkelijk te bereiken middels verschillende vervoermogelijkheden. Het enige minpunt was het personeel bij de ontbijtservice. Wij vonden het personeel gedurende het ontbijt erg opdringerig en soms onbeschoft. Wij hadden een kamer inclusief ontbijt geboekt maar helaas kregen wij de eerste en tweede ontbijtdag een rekening op tafel terwijl wij de eerste dag gelijk hadden aangegeven dat wij een kamer inclusief ontbijt hadden geboekt. Al met al zeker een aanrader als je opzoek bent naar een luxe en comfortabel hotel!

Datum van verblijf: april 2015
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank lorenzok978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMWAEdi, General Manager van Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2016
Google-vertaling

Dear Lorenzo K,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us.

I am delighted that your enjoyed your experience and that you found our location to be convenient for exploring all that Edinburgh has to offer. We have a variety of different room types at the hotel so I would suggest booking one of our magnificent Castle view rooms for your next stay which offer stunning views.

I am sorry to learn of your experience at breakfast. This is certainly not the level of service we have become renowned for so I will share your feedback with our Breakfast Manager for immediate review.

I trust you had a safe journey home and I hope to welcome you back again soon.

Best regards,

Dale MacPhee

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken