Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verstopt juweeltje”
Beoordeling van Deacon's House Café

Deacon's House Café
Geclassificeerd als nr. 10 van 196 Snelle hap in Edinburgh
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Schots
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt
Wijk: Old Town
10 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens een pauze in onze wandeltour hebben wij hier heerlijke scones gegeten. Het is een knus cafe met vriendelijke bediening. De lemon drizzle cake en whiskey cheesecake zijn ook overheerlijk. Soms moet je eventjes wachten want er zijn niet heel veel zitplaatsen maar je wachten word zeker beloond!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank KirstenBrigitte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.041)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.041 beoordelingen

3 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik zag alleen het woord "gezellig" staan op het internet. Klopte als een bus! Klein maar ook zo fijn plekje vlakbij het kasteel.
Heen voor ontbijt en op de terugweg lunch. Beide keren vol met mensen. Duidelijke kaart en zelf bestellen bij de counter. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Underkoffer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek om te ontbijten. Lekkere koffie. Aanrader!! Leuke plek om de dag te beginnen en plannen te maken voor de rest van de dag.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Groenie90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig Nostalgisch. De lucht van verse koffie met vers gebakken scones en broodje. Je krijgt er gewoon trek van.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank CooperS73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitmuntende Schotse delicatessen. Fijne ongedwongen sfeer. Eten superbe!!! kwaliteit. Vriendelijke bediening. Een echte aanrader voor een heerlijke eigen gebakken taart, zelf bereidde soepen en heerlijke broodjes.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Violet K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Deacon's House Café bekeken, bekeken ook

 

In Deacon's House Café geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding