Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Outstanding apartment”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Aberdeen, Aberdeenshire, Schotland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

jamesmacn ...
Auchterarder, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 april 2021 voor een verblijf in april 2021
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2021
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 aug 2021
Thank you so much for your review we are delighted you both enjoyed your stay and the comfort of our apartments. We really appreciate your feedback and would assure you of a warm welcome when your return to Marks At The Manor again kindest regards Richard.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin197 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 aug 2019
Thanks you so much for your 5/5 review we are delighted you both enjoyed your stay and all the comforts available at Marks @ The Manor. It was a pleasure to meet you both and we are fkattered by your comments and look forward to your next stay at any of our luxury apartments. Kind regards Richard (owner) Marks @ The Manor
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PeelerPee ...
Brantford, Canada
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 42 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jul 2019
Thank you so much for your 5* review we are delighted you had a great stay and it was a pleasure to have you as our guests. We are flattered by your high praise and would assure you if our commitment in maintaining the high standards of Marks @ The Manor for your next stay. Best wishes and Kind regards Richard (owner) Marks @ The Manor
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caroline ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 okt 2018
Thank you for your 5* review we were delighted you enjoyed your 2nd stay at “Sheer Luxe” by Marks @ The Manor we are so happy you enjoyed your stay and the Chanpagne to celebrate your special day - and yes we too are looking forward to your 3rd stay at Marks @ The Manor shortly. Kindest regards Richard. Marks @ The Manor
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.