Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastic landscape, calm, clean and very relaxing”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Montecarotto, Province of Ancona, Marche

Reizigersbeoordelingen

Gemiddeld - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
koend320
Middelburg, Nederland
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Vreselijk!”
Beoordeeld op 24 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wij hadden 6 nachten geboekt, maar zijn na 1 nacht weggegaan. Het ziet er op de foto’s aardig uit, maar het was zo stoffig en de oude bedden en lakens dusdanig vol met huisstofmijt dat we niet konden slapen.
Ook is de speeltuin onveilig en alles is kapot.
De eigenaresse reageert niet op klachten en wilde ons niet eens te woord staan.
We zijn echt opgelicht.

De omgeving zelf is een aanrader, maar er zijn veel betere agriturismo’s voor veel minder geld.

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 jul 2018
Nach 12 Jahren erfolgreicher Vermietung mit stets glücklichen und zufriedenen Gästen, ist hier nun jemand gänzlich unzufrieden. Das ist schade aber ich habe zahlreiche Zeugen, dass es weder schmutzig war, noch irgendwelche Spielgeräte kaputt. Es ist mir auch ein Rätsel, wie jemand Milben im Bett mit bloßem Auge sehen kann. Zahlreiche, besonders gute Bewertungen und die vielen Stammgäste lassen mich aber ruhig schlafen und ich hoffe für Herrn de Koen, dass er in Zukunft stets Unterkünfte findet ,welche ihn zufrieden stellen. In jedem Falle aber sollte er es vermeiden, den Vermieter lautstark und ordinär zu beschimpfen. Das schafft sicher keine gute Urlaubsstimmung.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sascha B
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 jul 2018
Meine lieben Gäste, wie schön, dass es Euch wieder so gut gefallen hat .Ich freu mich schon jetzt, wenn wir im kommenden Jahr wieder gemeinsam grillen und Prosecco trinken. Bleibt gesund und liebe Grüße bis zum nächsten Jahr!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
inesbanse
Bad Schonborn, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 oktober 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kingstant ...
Berlijn, Duitsland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen