Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.936)
Beoordelingen filteren
2.937 resultaten
Waardering van reizigers
1.219
1.012
448
174
84
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.219
1.012
448
174
84
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.937 beoordelingen
Beoordeeld op 22 mei 2016

Hier gelogeerd vanwege een training die in hetzelfde hotel gegeven werd. Prima kamer met goede faciliteiten, waaronder Europees stopcontact en usb laadaansluiting.
Prima ontbijtbuffet.Ook de lunches tijdens de training waren uitstekend verzorgd.
Ook gebruik gemaakt van de gratis fitness.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank deejeebv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ph_Reading, Manager van pentahotels Reading, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2016
Google-vertaling

Dank u voor het nemen van de tijd om je recensie te schrijven.

Geat om te lezen dat je had een uitstekend verblijf bij ons, en genoten van de hotels faciliteiten, terwijl bij ons.

We hopen dat we in staat zijn om je weer op een andere opleiding te mogen verwelkomen.

Beste wensen

Steve Thorne-Farrar
Operations Manager


Thank you for taking the time to write your review.

Geat to read that you had an excellent stay with us, and enjoyed the hotels facilites whilst with us.

We hope to be able to welcome you back on another training course soon.

Best wishes

Steve Thorne-Farrar
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2016

Twee nachten geslapen in dit hotel. Hotel heeft een mooie grote en gezellige lobby die wat weg heeft van een bar. De service van de mensen achter de balie is uitstekend! De ligging van het hotel is perfect, lekker dicht bij het centrum. Er is genoeg te beleven in de omgeving. De parkeergelegenheid is wat minder. Het ontbijt was niet overdreven maar wel goed genoeg. Al met al een prima verblijf gehad!

Kamertip: Aut parkeren in q park dicht bij het hotel
Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lean d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2015

Bij late aankomst, leek het eerder dat ik een discotheek terecht was gekomen dan een 4 sterren hotel. Leuke lobby/receptie/bar, heel casual en vriendelijk personeel.
De kamers zouden trendy moeten zijn, maar komen beetje goedkoop over, wel iets heel positief was het connectie panel in de kamers met Europese stopcontacten en USB. Zeer tevreden over mijn verblijf, leuk concept, misschien meer voor jongere reizigers? En een bar die 24u open is, vind ik ook een pluspunt.

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Sander B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ph_Reading, Manager van pentahotels Reading, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2015
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write your review. I am pleased that your enjoyed your stay, and liked our little touches such as our rooms all having fitted continental adaptors in them. I am pleased you liked our design and hope you will be able to come and see us again soon.
Best wishes
Steve and the pentahotel team.
Dank u voor de tijd neemt om uw recensie te schrijven. Ik ben blij dat je genoten van uw verblijf, en vond onze kleine details, zoals onze kamers die alle voorzien continentale adapters in hen. Ik ben blij u ons ontwerp vond en hopen dat u in staat om te komen en ons weer snel zal zijn.
Beste wensen
Steve en de pentahotel team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2014

Eén nacht verbleven in dit hotel, ziet er modern uit,wel donker.
Helaas lag onze kamer aan de heeeel drukke weg,het raam sloot niet helemaal goed aan, dus de wind gierde er door heen, ondanks die wind was het wel heeel warm in de kamer.
Het bed was mooi groot en lag prima, de douche was heerlijk, en wat ook aardig was, de badkamer spiegel had een verwarmd vlak, zodat je na het douchen gewoon in de spiegel kon kijken! Het ontbijt was goed verzorgd, met van alles en nog wat,heerlijk ontbeten!
Het hotel is wat donker, maar in de bar is het daardoor, wel gezellig!
Het hotel ligt midden in het centrum naast de Broadstreet mall, en het wat chiquere Oracle Mall, iets verderop lopen.we hadden een aanbieding voor €105 incl ontbijt, dus geen klachten verder.

Kamertip: Vragen om een kamer die niet aan de ringweg ligt!!
Datum van verblijf: december 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Ruby52108
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ph_Reading, Manager van pentahotels Reading, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2014
Google-vertaling

Thanks very much for your review. I am glad you enjoyed your stay with us and we will certainly look into your point with regards the window in your room. Hope to see you again in the near future.
Best wishes,
James Gardiner – Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2014

Goed en mooi hotel, mooie inrichting, goede bedden en goed eten.
De service was ook erg goed en vriendelijk. Het hotel ligt in het centrum van Reading met voldoende vertier. Enige minpuntje was dat de kamer boven de sportzaal ligt.

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank BettinaZ63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ph_Reading, Manager van pentahotels Reading, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Bettina. Thank you very much for your review. I was very pleased to see that you enjoyed your stay with us. Hope to see you again soon.
Best wishes,
James Gardiner – Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken