Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.865)
Beoordelingen filteren
3.865 resultaten
Waardering van reizigers
1.682
1.155
587
286
155
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.682
1.155
587
286
155
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.865 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft een extra; het is gebouwd in Oxford Castle, in de oude gevangenis. De kamers zijn samen gesteld uit drie vroegere cellen. Dat geeft het hotel een heel eigen sfeer. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, maar moet rekening houden met de beperkingen van het gebouw. Zo is de ontbijtsituatie niet optimaal, een beetje zoeken en chaotisch als het druk is. Verder is het prima, qua bedden, douche en andere basics , maar behoorlijk aan de prijs !

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank boudewijnd399
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AntonioS8022, Manager van Malmaison Oxford Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2018
Google-vertaling

Dear Boudewijn d,

Thank you very much for your review.

We are pleased that you enjoyed your stay in our converted prison, and that our staff were friendly and helpful.

Kind regards,

Kasey Watson
Bar and Brasserie Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2016

Wat een prachtig hotel! Voormalige gevangenis en Kasteel. We hebben overnacht in een luxe kamer, gemaakt van twee cellen en een badkamer van één cel in de F-wing. De badkamer is mooi en functioneel ingericht. Apart ligbad op pootjes, inloopdouche met veel ruimte. Aan de gangen is nog te zien dat het een gevangenis was.

Datum van verblijf: april 2016
Bedank engelien2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Emma D, General Manager van Malmaison Oxford Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2016
Google-vertaling

Dear engelien2015

Thank you for taking the time to write your review. I am very happy to read that you enjoyed your stay

We look forward to welcoming you back in the future.

Kind Regards
Emma Doré
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 18 juni 2015

Het is een prachtig hotel, met veel karakter.

We verbleven er voor onze huwelijksverjaardag en het personeel van het hotel deed er alles aan om een kaart en chocolaatjes op de kamer te zetten, zonder het zelfs te moeten vragen!

De plaatsen om te eten zijn ook geweldig!

Bedank DTS1102
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 18 september 2011

We verbleven er op onze trouwdag voor 1 nacht.
Het personeel was zeer behulpzaam en beleefd.
Een heel mooi en schoon hotel en onze kamer, een superieur kamer, was geweldig.
Erg goed om te zien dat er oude onderdelen bewaard zijn gebleven zoals de deuren en ramen. Het helpt je eraan herinneren waar je verblijft.
Het bed was stevig dus dat was geweldig voor mij aangezien ik rugklachten heb maar de kussens waren veel te zacht, je kon je hoofd erin kwijt raken.
De mini bar was erg goed en zeer goed geprijsd.
We hadden een fles rode wijn op onze kamer voor als we wilden, met een prijs erop zodat we wisten hoeveel het zou kosten als we hem zouden openen.
De tv is niet de grootste maar dat is alles wat ik storend vond aan het hotel.
Vond de roll top geweldig, bad was geweldig om er lekker in te gaan zitten en met het geluid van opera muziek afkomstig van buiten aangezien er een food and wine festival aan de gang.
Het dienstmeisje klopte al vroeg op onze kamerdeur, maar toen zij zag dat we nog niet klaar waren om weg te gaan was ze erg aardig en zei sorry en ging weer weg.
Tijdens de check out hadden we dezelfde dame die we hadden bij het inchecken en ze was heel aardig en beleefd, controleerde of er geen problemen waren tijdens ons verblijf en of we hadden genoten.
Ik zou er maar al te graag verblijven maar net iets te prijzig voor me..
Ik heb mijn familie en vrienden al verteld over wat een geweldige tijd we hadden en ik weet dat één familielid er een kamer gaat reserveren.

Bedank 356melinaw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 13 september 2011

Ik heb nog nooit een recensie achtergelaten, maar voelde mij daartoe verplicht na ons verblijf.
Ik wil beginnen met te zeggen dat de hotellocatie, setting en kwaliteit van de kamers en de inrichting zeer goed was.
We vonden de kamer van een zeer hoge kwaliteit met alles wat we maar konden wensen.
We parkeerden in een parkeergarage op 2 minuten lopen en betaalden iets minder dan wat het hotel vroeg, maar maar een beetje, dus mijn advies zou zijn om de parking van het hotel te boeken.
We hadden fantastische cocktails in de bar, die een beetje prijzig ongeveer £8 elk maar echt goed waren.
Mijn belangrijkste probleem was het restaurant .....
Het eten was van een zeer slechte standaard.
Ik heb mijn voorgerecht niet gegeten en keek uit naar mijn steak en frieten omdat ik dacht hoe kunnen ze dat verkeerd doen.
De steak was gewoon oké maar de frieten waren niet gaar en smaakten echt slecht.
Ik kijk rond en iedereen had frieten die er hetzelfde uitzagen.
Mijn advies zou zijn zeker in dit hotel verblijven omdat het geweldig was, maar blijf weg van het restaurant .......

Bedank BonitaUK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken