Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect”
Beoordeling van Wig & Pen

Wig & Pen
Geclassificeerd als nr. 9 van 57 Snelle hap in Oxford
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 19
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
26 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten voor een mooi bedrag.
Vriendelijk personeel en dat alles in echt engelse stijl. De fish and chips is echt goed! en dat wil wat zeggen vanuit de mond van een vleeseter!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Maurice R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pvanstone00, General Manager van Wig & Pen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2018
Google-vertaling

Thank you for our great review, much appreciated

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (405)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 405 beoordelingen

23 juni 2018 beoordeeld

We wilden hier even wat drinken en eten. Niet te veel, gewoon een sandwich met frietjes. Het is een leuke zaak, je zit er best goed en men heeft een mooie bar. Het personeel is vriendelijk maar het eten smaakt gemiddeld, daar waren we niet echt tevreden over. Nu was de prijs ook niet al te hoog dus in die zin klopte het wel. Voor een biertje of koffie zou ik hier wel gaan zitten maar eten zou ik niet doen.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pippin2007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pvanstone00, General Manager van Wig & Pen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for our review

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima locatie voor een lunch. De gerechten en drankjes bestel je aan de bar en worden vervolgens naar je tafel gebracht. Zowel de open als de gewone sandwich waren van prima kwaliteit.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Rianne d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pvanstone00, General Manager van Wig & Pen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for the review

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Betere kwaliteit snelle hap. Je kunt hier gezellig een hapje en een drankje doen. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank G C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pvanstone00, General Manager van Wig & Pen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2017

Bedankt voor de beoordeling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2016 beoordeeld

Deze super leuke pub serveert ook lekker eten. In Engeland kunnen ze duidelijk best wel koken. Een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Barbaranb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pvanstone00, Manager van Wig & Pen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2016
Google-vertaling

Thank you for the review. We look forward to welcoming you back soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Wig & Pen bekeken, bekeken ook

 
Oxford, Oxfordshire
 

In Wig & Pen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding