Stalex24
Amsterdam, Nederland

Nog altijd prima

5,0 van 5 bollen22 sep 2019 beoordeeld
Aan een rustige straat in Vauxhall, 7 minuten van de metro vind je dit hotel. Het staat er inmiddels al een paar jaar, maar alles ziet er nog steeds piekfijn uit. De kamers zijn schoon en netjes en ruim,. De badkamers zijn ook goed onderhouden en schoon. De receptie is altijd bijzonder vriendelijk. Het wifi is uitstekend, het ontbijt is weer helemaal op orde (dat was een vorige keer wat minder). Vooral het personeel maakt het verblijf hier altijd weer een feestje.
Datum van verblijf: september 2019
  • Official Site
2.3 km van Staybridge Suites London - Vauxhall, an IHG Hotel
Meer hotels in Londen bekijken
Beoordeeld op 27 augustus 2019

We verbleven hier in een erg warme periode (een aantal achter elkaar meer dan 30 graden. Toch bleef de kamer relatief koel, de airco was nauwelijks hoorbaar. Een stevig bed en ruime badkamer. Een grote breedbeeld TV en een bankje in de kamer.
Het ontbijt elke ochtend was prima, ook overdag kon er lekkere koffie uit de machine genomen worden. Jammer genoeg was er geen bar.
Het hotel ligt in een gezellige woonwijk. Het rumour van de trein hoor je niet als je de ramen dicht houdt.
Al met al een aanrader dit hotel.

Kamertip: Kamers aan de binnenplaats krijgen weinig zon, fijn als het warm is.
Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 6 december 2018

We waren hier al voor de 6e keer en het blijft een prettig hotel om te logeren. We konden om half 10 in de ochtend al in de kamer inchecken, dat was prettig. De kamers op de 5e etage zijn ietsje kleiner, maar nog steeds uitstekend. het hotel is in goede staat en wordt goed schoon gehouden, evenals de kamers en badkamers. Het personeel is super vriendelijk, zowel in de ontbijtruimte als bij de receptie. Verder is het een handig en rustig gelegen hotel (Vauxhall Metro is 5 minuten lopen) in een prettige buurt.
We hebben wel ervaren dat het ontbijt iets 'uitgekleed' begint te raken. Zo waren er deze keer geen ham meer en ook geen jam (behalve sinaasappelmarmelade). Fruitsla werd ook minder goed aangevuld. De selectie zou eigenlijk iets vergroot moeten worden.
verder wel mooie keuze uit warme gerechten.
Hopen zeker terug te komen.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 13 september 2018

Fantastisch hotel met uiterst vriendelijk personeel - grote kamers - goed, uitgebreid ontbijt. Goed gelegen in een rustige buurt, maar toch redelijk centraal. Metro op loopafstand. Leuk detail : happy hour met extra hapjes en drankjes.

Kamertip: grote, nette kamers !
Datum van verblijf: september 2018
RaoulF49, Smile Ambassador van Staybridge Suites London - Vauxhall, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2018

Hi emmaG8849FV,

Thank you for taking the time to share your thoughts on your recent stay with us - we're delighted that you particularly enjoyed the hospitality of our colleagues and our social evenings.

Our social evenings are a great way to start the week, and provide a great opportunity to get to know our team and to chat to fellow guests.

We do hope to welcome you back to Staybridge Suites London - Vauxhall on a future visit.

Warm regards,

Beoordeeld op 26 mei 2018

Dit was alweer onze vijfde keer in het Staybridge Suites in Vauxhall en we waren weer bijzonder tevreden. Checkin door efficient en vooral vriendelijk en opgewekt personeel. Prima kamer: schoon, ruim, nieuw. Goed gelegen: Metro is op loopafstand (heerlijk even 'ontstedelijken' door het parkje, buurt is rustig, Theems op loopafstand en als je wilt kun je zelfs lopend naar de stad (ongeveer 1 uur). Het ontbijt is (nadat het vorige keer een beetje tegenviel) weer helemaal in orde, waarvoor complimenten! Het personeel is vriendelijk, niet pretentieus, altijd hulpvaardig, attent en opgewekt. Daarnaast ook nog gelegenheid om te wassen en te fitnessen, hoewel we daar nooit aan toe komen. Het blijft een favoriet, hoewel we merken dat de prijzen wel langzaam stijgen.

Datum van verblijf: mei 2018
Beoordeeld op 21 april 2018 via mobiele applicatie

Super verblijf gehad, vriendelijk personeel en ruime kamers. Ontbijt heeft ook veel variatie, aan alles is wel gedacht. Locatie zit zakelijk gezien top, maar mocht je dit hotel als toerist bezoeken zou ik niet perse deze locatie adviseren. Trein en metrostation zijn op loopafstand goed bereikbaar. Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: april 2018