Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“ruim,net en goed gelegen appartement te Londen”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Londen, Verenigd Koninkrijk

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Pvint
Overijse, Brabant, Belgium
Niveau 6 bijdrager
147 beoordelingen
26 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 50 nuttige stemmen
“ruim,net en goed gelegen appartement te Londen”
Beoordeeld op 25 juli 2016 voor een verblijf in Juli, 2016

Appartement ligt op 5 min stappen van het Limehouse station op de DLR. Zowat 10 min van Tower Bridge.
bevat 2 slaapkamers, living/keuken,badkamer en terras.
alles proper en net onderhouden.
goede communicatie met gastheer Robin.
rustige buurt met een aantal restaurants en ontbijtmogelijkheden nabij.

de master bedroom heeft een onaangename matras(je voelt de veren), maar deze zou vervangen worden beloofde de verhuurder.
het bed in andere slaapkamer is een twijfelaar, dus voor 2 volwassen personen mogelijks iets te klein.

er worden handoeken voorzien, maar slecht 1 per verblijf per persoon.wij verbleven 4 nachten en dat is toch de limiet om geen wissel te krijgen.
een badmatje zou ook handig zijn.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: ligging, ruimte
Minpunten: de matrassen, handdoekwisselmogelijkheid
Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 jul 2016
Thanks Pieter for your comments. As promised we are in the process of replacing and enhancing the mattress in the master bed. We hope that you would consider staying with us again in your next visit. Regards
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2014 voor een verblijf in Augustus, 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
tmneuhaus
Düsseldorf, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 augustus 2016 voor een verblijf in Juli, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Wohnung insgesamt, Dachterrasse, Lage
Minpunten: Matratzen im großen Schlafzimmer und auf der Ausziehcouch im Wohnzimmer
Reisgroep: Gezin met tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 aug 2016
Thank you for your feedback which we found most helpful. We were aware of the mattress problem in the master bedroom and now we have replaced the same. Hopefully this would make a far better sleeping arrangement henceforth. We loved having you over and you were great guests and hopefully you will re-visit us again .

Kind Regards
Robin
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2015 voor een verblijf in April, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 22 augustus 2014 voor een verblijf in Augustus, 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 13 augustus 2014 voor een verblijf in Augustus, 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 175
/
Nacht
Week
Maand
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen