Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch hotel op een perfecte plek in Londen”
Beoordeling van Grange St. Paul's Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Grange St. Paul's Hotel
Beoordeeld als nr. 337 van 1.077 hotels in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
3 februari 2017 beoordeeld

Weekend weg met mijn dochter voor haar 12 verjaardag, einde lagere schoolperiode.
Dit luxe 5* hotel was gewoonweg geweldig. Een prima kamer, mooie badkamer en een geweldige ontvangst.

Het ontbijt was volledig en luxe en zorgde ervoor dat we goed gevuld op stap konden gaan.
Het hotel heeft een inpandige Starbucks wat weer een extra plus voor mijn dochter betekende.
Je zit om de hoek bij St. Paul's cathedral en bij de de Thames. Lekker centraal.

Kamertip: Vraag een kamer in het hoofdgebouw en zo hoog mogelijk.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank pinkiefish
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 februari 2017
Google-vertaling

We are pleased that you and your daughter enjoyed your stay and look forward to the opportunity of welcoming you both back on a future trip to London.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (4.406)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 12 van 4.406 beoordelingen

29 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel met gezellige bar en mooie kamers
Ontbijt is belachelijk duur dat kun je wel ergens anders prima hotel met mooie kamers en leuke bar
Ontbijt is te duur dus dat zou ik ergens anders halen
Mooi gelegen midden in het centrum halen

Verbleef: Januari, 2017, reisde voor zaken
Bedank Abe B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nellie S, Guest Relations Manager van Grange St. Paul's Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for your comments. I am pleased that you liked the hotel and its location. I hope that you will stay again on your next visit to London.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Qua voorzieningen en uitrusting een heerlijk hotel en ook de ligging is hartstikke mooi. Welness is fantastisch en meer dan compleet. En de kamers hebben een goede geluidsisolatie. Schoonmaak, staat van de spullen en het personeel laat echter te wensen over. Met de geautomatiseerde minibar die als je vijf seconden iets optilt het automatisch op je rekening zet als toppunt van ongastvrijheid. Veel personeel spreekt ook nauwelijks engels. En bij het uitchecken nog 80 pence te moeten betalen (had vooraf het hele bedrag voor vijf nachten en een diner al voldaan, inclusief fooi) is echt ridicuul. Al met al wel een heerlijk verblijf gehad, maar dus meerdere malen met gefronste wenkbrauwen gestaan.

Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
Bedank Lucienne S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Grange hotel aan de Thames is een hotel met alle accomodaties die je kan wensen.
Leuke bars en eetgelegenheid, mooie, ruime kamers.
Enig minpuntje die wij ondervonden was de gebrekkige service van het personeel.

Verbleef: December, 2016, reisde met familie
1  Bedank brauwers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2016 beoordeeld

Heerlijk luxe vlakbij St Pauls. Metro en bussen zijn om de hoek en je loopt zo vr Millenium Bridge over de Thames. We hadden een suite als gezin van 5 waardoor je als ouders rustig tv kunt kijken als de kinderen in bed liggen.

Verbleef: December, 2015, reisde met familie
Bedank RichardW035
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed zaken hotel, ook goed voor prive gebruik. Mooie receptie, prima ontbijt, en modern ingericht. Kamers zijn modern en schoon. Heerlijk gelegen op uitstekende locatie naast St Pauls en op beperkte afstand van andere historische bezienswaardigheden.

Verbleef: Oktober, 2016, reisde voor zaken
Bedank McStea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld

super hotel prachtige kamers overal dichtbij centraal gelegen
perfecte locatie om londen te verkennen
openbaar vervoer dichtbij bezienswaardigheden dichtbij
schitternde bediening en personeel
het perfecte hotel voor een heerlijke vakantie

  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank witten02
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Londen bekeken
City of London
Club Quarters Hotel St. Paul's
City of London
Grange City Hotel
Grange City Hotel
nr. 363 van 1.077 in Londen
2.913 beoordelingen
Whitechapel
Grange Tower Bridge Hotel
Grange Tower Bridge Hotel
nr. 227 van 1.077 in Londen
3.769 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
City of London
Crowne Plaza London The City
City of London
Montcalm Royal London House - City of London
Southbank
Mondrian London at Sea Containers
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Grange St. Paul's Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Grange St. Paul's Hotel

Adres: 10 Godliman Street, Londen EC4V 5AJ, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigd Koninkrijk > Verenigd Koninkrijk > Londen > City of London
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 63 spahotel in Londen
Nr. 170 romantisch hotel in Londen
Nr. 223 zakenhotel in Londen
Nr. 238 luxe hotel in Londen
Nr. 266 familiehotel in Londen
Prijsklasse: € 142 - € 408 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Grange St. Paul's Hotel 5*
Aantal kamers: 434
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TravelClick, Booking.com, Hotels.com, Expedia, Ctrip TA, TripOnline SA, Agoda, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Grange St. Paul's Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Grange St Pauls Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding