Afgelopen weekend 2 nachten verbleven in het nieuwe Kimpton Fitzroy op Russell Square in London.
Na een grondige verbouwing van ruim 3 jaar (aldus de receptionist) is ruim een half jaar geleden het Kimpton open gegaan.
Het hotel is gevestigd in een statig, klassiek pand met vele originele details.
We hebben tijdens ons verblijf gebruik gemaakt van diverse faciliteiten zoals het ontbijt buffet in restaurant 'Burr & Co'. Dit is ons zeer goed bevallen, lekker eten, leuke dynamische sfeer en vriendelijk & goed personeel.
Ook hebben we 1 avond in restaurant 'Neptune' gegeten. Dit restaurant is ook gevestigd in het hotel.
Een mooie, uitgebreide kaart met veel verse vis en zeevruchten.
Helaas waren de oesters deze avond niet voorradig, dus deze konden niet geserveerd worden op de Seafood platter welke we hadden besteld. Dit was ons vooraf duidelijk gemaakt en dit onderdeel was vervangen door een ruime portie krab.
De Kamer is van alle gemakken voorzien, een lekker bed, goed linnen, fijne kussens. De ruime badkamer was voorzien van een heerlijke douche (stort- en hand), toilet en wastafel.
In de kamer waren een aantal producten voor gratis gebruik, zoals popcorn, reepje chocolade, water en melk in de mini fridge.
Wat echt met kop en schouder boven alles uit stak was het personeel, zonder uitzondering zeer vriendelijk en behulpzaam.
Een voorbeeld voor velen!
Dit hotel is zeker een aanrader voor een verblijf in London.