Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Yuu !!!”
Beoordeling van Yuu Kitchen

Yuu Kitchen
Geclassificeerd als nr. 34 van 25.471 Restaurants in Londen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 32
Wijk: Whitechapel
Gegevens restaurant
Wijk: Whitechapel
24 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier geweest daar het in de buurt van ons hotel lag en we toch eens aziatisch wilden eten in londen . Vanaf het begin direct mijn soort zaak, vriendelijke bediening en hip knap interieur . Het fingerfood om te delen komt in niet te grote porties, wij hadden genoeg met 6 hapjes en een dessert . Toppers waren de varkensoren , wrap met tofu en bun met soft shell krab . Toffe zaak , lekker gegeten en nogmaals supervriendelijk personeel .

Bedank jorens634
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StephenL1174, General Manager van Yuu Kitchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2018
Google-vertaling

Hi Joren S

Thanks for your great review. Hope to see YUU again soon.

Stephen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (845)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 845 beoordelingen

27 augustus 2018 beoordeeld

Trendy tent, leuke bediening (vooral Randeep) en heerlijk eten. Kleine porties (een beetje zoals bij tapas) met lekker combinaties en gewoon heel lekker. Probeer Chicken Karaage, wij bestelden het twee keer omdat het zo lekker was.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jeroen D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StephenL1174, General Manager van Yuu Kitchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 augustus 2018
Google-vertaling

Hi Jeroen D

Thanks so much for your great review, hope to see YUU again soon.

Stephen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Spontaan binnengelopen omdat het vlak naast het hotel zit: wat een mooi pareltje. Met smaak en liefde klaargemaakt en ook nog eens door fijne gastheren / dames geserveerd. Echt een aanrader.

De cocktails zijn ook er lekker!

Bedank Viktor F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen L, General Manager van Yuu Kitchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 mei 2018
Google-vertaling

Dear Viktor F

Thank you so much for your great review. Looking forward to seeing YUU again soon.

Stephen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij blijven maar terugkomen als wij in Londen zijn. Wat een fantastisch restaurant, altijd top kwaliteit tegen goede prijs en uiterst vriendelijk en enthousiaste bediening. Niet overslaan als je in Londen bent, want je mist wat. Love yuu (kitchen)

Bedank Geurtvk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen L, General Manager van Yuu Kitchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 april 2018
Google-vertaling

Dear Geurtvk

Thanks so much for your great review. Hope to see YUU again soon.

You can also visit our new stall in Spitalfields market where we serve Authentic Filipino food.

Stephen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2018 beoordeeld

Een voor een allemaal heerlijk bereide hapjes. Erg goed op smaak. Alleen wat prijzig, maar dat is op zich niet verbazend in Londen

Bedank ShelleyO123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen L, General Manager van Yuu Kitchen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 januari 2018
Google-vertaling

Dear Shelley O

Thank you so much for your review. Looking forward to seeing YUU again.

Stephen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Yuu Kitchen bekeken, bekeken ook

 
Londen, Engeland
 

In Yuu Kitchen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding