Peter L
Wetteren, België

Perfecte locatie net buiten centrum

Beoordeling van The Victoria Hotel
4,0 van 5 bollen6 sep 2023 beoordeeld
Dit hotel ligt perfect net buiten het centrum. Gemakkelijk bereikbaar met de auto en het centrum licht op een boogscheut via een schitterend park. Ruime privé parking.
De kamers zijn basic en net. Wij misten een koelkast(je).
De gang had een wat onaangename muffe geur. Maar verder alles prima.
We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen onmiddellijk enkele tips om de stad te bezoeken.
De kamers worden schoongemaakt op aanvraag. Ik vraag me nog steeds af of dit om ecologische of economische redenen is. Wij vonden het prima maar een beloning voor minder schoonmaak zou het sympathieker maken.
Het ontbijt is prima met keuze tussen continentaal of echt Engels ontbijt aan een goede prijs.
We hebben hier ook een diner genuttigd. Mooie schotels en aangename bediening in een gezellig kader. Doet een beetje Duits aan.
Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
Datum van verblijf: augustus 2023
12.8 km van The Victoria Hotel
1.8 km van The Victoria Hotel
Meer hotels in Canterbury bekijken
Beoordeeld op 26 augustus 2019

naast druk verkeersplein, geluid valt mee.
Hotel heeft haar glorietijd gehad, kamer is prima maar hotel zelf kan een opknapbeurt gebruiken.
personeel vriendelijk en behulpzaam.
Al met al een leuke plek voor max 2 dagen

Kamertip: kamers aan de achterkant zijn het rustigst
Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 6 augustus 2019 via mobiele applicatie

Na twee weken vakantie in GB de laatste twee nachten doorgebracht in dit hotel om Canterbury te zien.
Prima verblijf! Nette, schone kamer en badkamer.
Ontbijtbuffet is prima, dit kan voor een kleine meerprijs worden uitgebreid naar een echt Engels (warm) onbijt.
Keurige ontbijtzaal met vriendelijke medewerkers.
In- en uitchecken ook prima; zeer vriendelijke ontvangst. We kregen
meteen een kaart van de stad mee met enkele tips.
Het centrum ligt op loopafstand. Dit kan o.a. via een prachtig park dat eindigt bij fe Westgate.
Dover ligt op 25 minuten rijden, ideaal dus om de veerboot te bereiken zonder lang te reizen.
Kortom: dik in orde allemaal!

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 9 december 2018

Net hotel met grote parking op wandelafstand van het centrum (is wel een 15 tot 20 minuutjes stappen). Vriendelijk personeel, gezellige bar/restaurant/ontbijtruimte en grote keuze bij het ontbijt met vers fruit, soorten cornflakes, yoghurt, beleg, pistoleetjes, croissants, chocoladekoeken, toast... warm ontbijt ook mogelijk; Een aanrader!

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 7 december 2018 via mobiele applicatie

Een lang weekend geboekt in dit hotel om Canterbury en Hever Castle te bezichtigen.
Mooie kamer met hele goede bedden, grote badkamer met regendouche. Ontbijt met full English, heerlijk. Medewerkers allemaal heel vriendelijk en behulpzaam.
Helaas wat een lekker verjaardagsdiner had moeten zijn voor mij, valt het tegen. Voorgerecht ok, maar had steak besteld als hoofdgerecht, rood gebakken, kreeg 2 stukjes vlees, een medium en de ander doorbakken. Vreugde was wel weg van eten, ze hebben het van de rekening afgehaald, heel netjes opgelost aar geen trek in dessert meer. Maar al met al toch goed punt voor hotel vanwege algehele verzorging.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 2 september 2018

Oud hotel met muffe geur in gangen en kamer. Raam in de kamer kon met moeite op een kier. Badkamer verouderd en overal roest aan de buizen. Hotel oogt niet proper. Ontbijt en vriendelijkheid prima. Er zijn betere hotels dichter bij het centrum.

Datum van verblijf: september 2018