Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.369)
Beoordelingen filteren
1.369 resultaten
Waardering van reizigers
622
503
157
52
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
622
503
157
52
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.369 beoordelingen
30 januari 2018 beoordeeld

Heel sfeervol hotel met vriendelijk personeel. Mooie ruime kamer, schoon en een goed bed. Op loopafstand van het centrum van Canterbury. Zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Gratis parkeergelegenheid.

  • Verbleef: januari 2018, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Carolineinparis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abbotsgm, Manager van Best Western Abbots Barton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 februari 2018
Google-vertaling

Thank you for your review.

I was pleased to read you enjoyed your recent stay with us, and you found your room to be spacious, clean and comfortable.

Thank you for mentioning my team and pleased you found them all friendly.

We hope to welcome you back again.

Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2017 beoordeeld

Heel mooi hotel, van buiten een mooi oude uitstraling en van binnen van alle gemakken voorzien. mooie ruime en nette kamer, fijne badkamer. goeie lekkere bedden. lekker uitgebreid ontbijt sochtends en goede service.

  • Verbleef: december 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank STS90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abbotsgm, Manager van Best Western Abbots Barton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.

Delighted you enjoyed your stay with us and that everything was to your liking.

We hope to welcome you back again soon.

Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2017 beoordeeld

Reeds eerder in dit hotel verbleven. Klassiek en een beetje antiek maar wel sfeervol en van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt, zeer uitgebreid. Ligging is uitstekend t.o.v. het centrum, loopafstand.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Antoinet66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abbotsgm, Manager van Best Western Abbots Barton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 december 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.

I am pleased to read you enjoyed your return visit to us and that you enjoyed our breakfast offerings.

We look forward to welcome you back again soon.

Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2017 beoordeeld

Prima hotel, prachtig gelegen in Kent, dicht bij de Tunnel en prima uitvalsbasis voor zowel zakelijk als privé. Aanrader als je van echt Engels houdt. Wel ruim van te voren boeken omdat het hotel erg gewild is.

  • Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western GB
Bedank 948tonl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abbotsgm, Manager van Best Western Abbots Barton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.

Delighted you enjoyed your stay with us and that we were the perfect base for your visit to Canterbury.

We hope to welcome you back again.

Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We logeerden er vorige week, 5 nachten en waren heel tevreden. Mooie en nette kamer met bubbelbad. Het personeel was uiterst beleefd en vriendelijk. S'morgens een uitgebreid ontbijt, s'avonds kon je er lekker dineren. Te voet zo'n 15 ' stappen naar Canterbury centrum.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
1  Bedank wilka6152
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abbotsgm, Manager van Best Western Abbots Barton Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.

I'm delighted to read you enjoyed your stay with us and that everything was to your liking.

We look forward to welcoming you back again.

Kind Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken