Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.869)
Beoordelingen filteren
1.869 resultaten
Waardering van reizigers
403
596
457
246
167
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
403
596
457
246
167
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.869 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2017 via mobiele applicatie

Hotel is gelegen in oud gebouw. De kamers op zich zijn zeker Ok maar helaas is er geen airco aanwezig. Een raam openzetten is ook geen optie. Ze hebben wel een goed pré cruise arrangement als je met de wagen komt: auto kan blijven staan op bewaakte parking voor voordelige prijs. Het ontbijt was goed. Service zeker niet slecht. Gelegen op wandelafstand van centrum.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank marnixvc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ed C, Guest Relations Manager van Mercure Southampton Centre Dolphin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2017
Google-vertaling

Dear Marnixvc,

Thank you for providing us with your feedback following your recent stay at the Mercure Dolphin Hotel in Southampton.

With regards to having no air-conditioning in the bedroom, the age of the building prevents us from installing air-conditioning, however we do provide fans in each bedroom to alleviate this as much as possible and are in the process of trialling an alternative and more effective solution.

As you mentioned our park and cruise package is very popular with our guest wishing to take advantage of the hotel’s car park and close proximity to the cruise terminals.

We hope to be able to welcome you back to the hotel upon your next visit to Southampton.

Kind Regards
Stephanie
Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2017 via mobiele applicatie

Gisteren in de Southampton Mercure overnacht. Een versleten hotel dat zijn beste tijd al jaren geleden heeft gehad. De locatie is prima en daar houdt de positieve lijst al snel op. Kleine kamers, zeer matige bediening en een zeer matig bed. Absoluut geen aanrader. De prijs van €140 is buiten iedere proportie. Zelfs €100 is nog te veel. Ik kan als positiefs aanvoeren dat het personeel zijn en haar best deed een zinkend schip drijvend te houden...Complimenten!
Voor ons geen volgend bezoek!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 946karela
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ed C, Manager van Mercure Southampton Centre Dolphin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2017
Google-vertaling

Dear Karel A,

Thank you for taking the time to share your feedback. While I wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. If you give us a chance to earn back your trust, I can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of.

Kind Regards,

Ed C

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2017 via mobiele applicatie

Het hotel is in de oude stad gelegen, vlak bij de Ferry terminal. Het gebouw is oud maar netjes onderhouden. Het enige nadeel was de geluidsdichtheid van de kamers. De ruiten zijn van enkel glas en ook alles wat op de gang werd gezegd was duidelijk hoorbaar. Ontbijt goed maar eenvoudig.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank 751PaulP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2016

Geheel gemoderniseerde kamers in 500 jaar oud gebouw. Kamer was geschikt gemaakt voor rolstoel. Ruim, modern en schoon. Vlotte incheck en uitcheck. Parkeerplaats pal achter het hotel. Slechts 5 pound per nacht. Op zaterdagavond veel geluidsoverlast van dronken mensen en wachtenden bij de bushalte pal voor ons raam.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank René V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel midden in het centrum en op loopafstand van de cruise terminal. Het is een oud gebouw en heeft veel charme. De tocht naar je hotelkamer kan wel lijken alsof je door een doolhof loopt. Helaas is het ook een gehorig hotel. Wij verbleven hier van zaterdag op zondag en werden regelmatig wakker van gasten die midden in de nacht hun bed gingen opzoeken. Sanitair is ook verouderd maar werkt prima.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank TessQ82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken