Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch genieten met de fam”
Beoordeling van Restaurante Mahoh

Restaurante Mahoh
Geclassificeerd als nr. 5 van 12 Restaurants in Villaverde
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 26
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
26 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker ontspannen genieten van de sfeer en omgeving het eten was top en voldoende voor ons vlees , soep , kaas en lekkere rode en witte wijn .

Datum van bezoek: april 2019
Bedank martind648
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.450)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.450 beoordelingen

23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten!
Heerlijke zalm, tonijn en biefstuk!
Verse ingrediënten en lekkere/originele combinaties, zoals zalm tartaar met aardbeien en granaatappeltjes!
Vriendelijke bediening, doen erg hun best.
Kortom, zeker de moeite waard.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank V5644QZirenes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2018 beoordeeld

Vriendelijk personeel. Ondanks dat er een grote groep (bus) al aan tafel zat werden wij prima welkom geheten. Geen gehaast of gestress.
Heerlijke geitenragout met kaas en een konijnstoofschotel gegeten. De salade van tomaat met verse kaas en walnoten was ook echt lekker.
De kok stond flinke lappen vlees te bereiden op een houtgestookte gril.
Een aanrader.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Petra B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We stopten hier min of meer toevallig na bezoek aan Oliva en de molens. Geweldige ambiance. Lekker buiten gezeten, maar het kan ook binnen. Zeer aardige mensen en de twee gerechten die we hebben gegeten waren bijzonder smaakvol. Ook de witte wijn die ze zelf hebben gekozen was een schot in de roos. Je kunt je hier laten verrassen en verwennen.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank 682harrym
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij toeval langs gereden en gestopt. Overheerlijke maaltijd tussen de locale bevolking die hier tafels reserveert.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Sariet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Mahoh bekeken, bekeken ook

Puerto del Rosario, Fuerteventura
 

In Restaurante Mahoh geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding