Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk ontbijt! ”
Beoordeling van Barkley Cafe

Barkley Cafe
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Koffie en thee in Ucluelet
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Lunch, Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Ontbijt
2 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastische espresso en cappuccino's en heerlijke panini met ei en bacon. Duurde wel even voor deze klaar waren (30 minuten) maar het was het wachten waard! Vriendelijke bediening! Kortom: prima plek voor koffie of ontbijt!

Bedank Gigenl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tanya007, Owner van Barkley Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you so much for visiting the café, and for your great review! Sorry for the wait on your food - at times when it's busy our staff works extra hard to keep up with the breakfast demands. We're so glad it was worth the wait! :) See you next time!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (317)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 317 beoordelingen

27 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij vinden het super. Ruime keus, redelijke prijzen, vlotte bediening, heerlijke espresso en lekkere gerechten. De volgende keer nemen we alleen wel een halve portie p.p.

Bedank GerardGvanknijff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tanya007, Owner van Barkley Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld

Als je door Ucluelet loopt dan krijg je trek in koffie als je voorbij dit Café loopt dus je moet naar binnen.

Bedank willem1948
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tanya007, Owner van Barkley Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juli 2017
Google-vertaling

Thank you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie


Op een druilerige middag koffie gedronken met een heerlijk stukje sticky toffee cake volgende ochtend terug voor ontbijt aanradertje billijke prijzen voor goede kwaliteit

Bedank kees L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tanya007, Owner van Barkley Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 december 2016
Google-vertaling

Thank you so much for your review! Come back soon! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2016 beoordeeld

Prima plek voor een snel ontbijt. De koffie is ook beter dan gemiddeld. Ruime keuze uit zoete en belegde hartige broodjes.

Bedank Camiel C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Barkley Cafe bekeken, bekeken ook

Ucluelet, Barkley Sound
 
Ucluelet, Barkley Sound
Ucluelet, Barkley Sound
 
Ucluelet, Barkley Sound
 

In Barkley Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding