Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (657)
Beoordelingen filteren
657 resultaten
Waardering van reizigers
327
227
69
21
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
327
227
69
21
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 657 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2018 via mobiele applicatie

Twee Prima kamers maar wij waren met zijn zessen dus moest er ook een stel op de uitklap bank in de woonkamer. Das was echt niks! Of groter huisje moeten zijn of duidelijk dat er niet echt met zn 6en in kan. Uitzicht ging wel. Wij hadden zicht op de haven. Het ligt wel afgelegen en rustig. Er was wel een bubbelbad maar verouderd. Keuken werkte alles wel naar ook verouderd en weinig spullen.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 869jeroenk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WatersEdgeSuites, Guest Relations Manager van Water's Edge Shoreside Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2018
Google-vertaling

Hello Jeroen and thank you for sharing your review! The scenery is amazing from the over sized windows - did you watch the herons fishing in the marina? The outdoor jetted tubs are perfect for relaxing and spotting the wildlife. Good to hear you were all comfortable in the 2 bedroom suite, the sofa beds are an added bonus for larger parties. Thanks again for sharing and we look forward to having you return for another visit to the west coast. Cheers from Ucluelet, Kim Foster, Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2017 via mobiele applicatie

Op een mooie locatie bij het water, een lux huisje met Hot tube. Wij bleven jammergenoeg maar 1 dag, maar de lichten het huisje kan prima voor meerdere dagen. Heeft een eigen keuken met alles erop en eraan. Je kan eventueel een bbq huren.
Wij hadden de mazzel om 3 otters voor bij te zien zwemmen en een zeeleeuw.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anita-aat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WatersEdgeSuites, Guest Relations Manager van Water's Edge Shoreside Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2017
Google-vertaling

Hello and thanks for sharing anita-aat! The sea otters are a special treat, they are adorable! Thrilled you were able to watch them from your suite and hope you are able to return for a longer visit next time... there is so much to see and do here! Cheers from Waters Edge and thanks again for your lovely review, Kim Foster, Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2017 via mobiele applicatie

Wij verbleven 2 nachten in dit heerlijke hotel. Wij hadden een kamer met een huiskamer met keuken en een aparte slaapkamer. Op het balkon was een bubbelbad met prachtig uitzicht over een meer. Het stadje zelf stelde niet zoveel voor. Daarom was het fijn om een keuken te hebben. De ligging was voor het pacific rim park ideaal. Het is ongeveer 30 min rijden naar Tofino. Het verblijf was heerlijk en we zijn hier echt tot rust gekomen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mauritsgroenhof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WatersEdgeSuites, Guest Relations Manager van Water's Edge Shoreside Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2017
Google-vertaling

Hello and thank you for your lovely review and recommendation! Wonderful to see you had a great time and relaxed at Waters Edge. The condos are perfect, you can be self reliant and the views from the suites are spectacular... lots of eagles, sea lions and seals. Did you make it out to the lighthouse and The Wild Pacific Trail? A beautiful spot for a sunset and you can see the beginning of the Broken Island Group too! Thanks for choosing Waters Edge, and thanks again for sharing, cheers from Ucluelet and hope you return for more adventures! Kim Foster, Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2017

Goed uitgeruste appartementen. Wel geluidsoverlast door lopende bovenburen (houten vloeren). Het 2e bed, een bedbank in de woonkamer, was zeer slecht: hobbelig met harde uitstekende veren.
Ligging is mooi, de weg naar het dorp is echter een erg verlaten weg. Niet prettig om 's avonds last over naar huis te lopen. Er is geen restaurant.

Datum van verblijf: juli 2017
Bedank avries31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WatersEdgeSuites, Guest Relations Manager van Water's Edge Shoreside Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2017
Google-vertaling

Hello and thank you for your nice review! Great to hear you had everything you needed in your suite and you enjoyed the beautiful views. Did you see any bears across the inlet? There have been lots of sightings this year... lots of eagles and seals too! We are a little isolated from the rest of the community, it is about a 10 minute walk to the main road, or a 2 minute drive. The little island we are on is so peaceful and picturesque, and it's the 2 minute drive that keeps us that way :) We apologize if the sofa bed was not the most comfortable... I hope you notified the front desk? We really appreciate your feedback, especially if there is something that can be improved! Thanks again for your review and for choosing Waters Edge, we hope you enjoyed Canada and will return for more adventures in Ucluelet :) Cheers! Kim Foster, Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2017

Mooi en rustig gelegen aan een zee-inham hebben we genoten van een zeer ruim appartement met vele voorzieningen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we konden genieten op een van de twee balkonnetjes.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank msweijers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
WatersEdgeSuites, Guest Relations Manager van Water's Edge Shoreside Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017
Google-vertaling

Hello msweijers and thank you for sharing! The full condos are a nice opportunity to spread out and relax, vacations can be go go go and Ucluelet is a great place to slow down and relax for a bit. Hope you found some unique treasures, made some great memories, and plan on returning real soon! Thanks for choosing Waters Edge and cheers from the West Coast, Kim Foster, Guest Relations Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken