Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hadden kamer met loft. Op loft een ruim tweepersoonsbed en beneden 2 queensbedden. Heerlijk geslapen door bedden, maar kan wel erg gehorig zijn. Verder weinig voorzieningen. Alleen koffie op kamer. Was wel ruime kamer en miste wel tafel om te kunnen ontbijten. Bij hotel niet mogelijk.
Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Bezocht met familie
Is soort van motel zonder restaurant en toch wel wat muf en oubollig. Wel fraai uitzicht over de marina en alles op loopafstand. Parkeerplaatsen aanwezig. Lobby open van 9 uur tot 9 uur. Toen wij er waren, waren er niet veel gasten.
Datum van verblijf: juni 2018
Stel ABKtje een vraag over Canadian Princess Lodge & Marina
we kwamen binnen en het leek op het eerste gezicht er goed uit te zien, tot dat we verder keken. Badkamer vol met haren, op de twee stoelen zat een partij zooi, lamp kapot enigste plus punt goede wifi!
Datum van verblijf: juni 2018
Stel 770arjand een vraag over Canadian Princess Lodge & Marina
Prima hotel, mooi uitzicht vanaf het balkon over de haven en de bergen op de achtergrond. Grote kamer met goede bedden. Badkamer was voldoende. Wel wat gehorig. Voldoende parkeerplaatsen. Goede tip voor avondeten gekregen van personeel.
Datum van verblijf: mei 2018
Locatie
Slaapkwaliteit
Service
Stel bart867 een vraag over Canadian Princess Lodge & Marina
Dit motel heeft een ruime kamer met 2 bedden, direct gelegen aan de haven en met uitzicht hierop. Was netjes en schoon. Geen ontbijt service, aan de overkant van de weg kon je eenvoudig ontbijten. Gratis parkeren.
Datum van verblijf: mei 2018
Stel 183gerardk een vraag over Canadian Princess Lodge & Marina
marraw2014
Utrecht, Nederland
Beoordeeld op 8 oktober 2017 via mobiele applicatie
We zijn nachten verbleven in de Candadian Princess logde. Mooi uitzicht op het haventje, de kamer met balkon is simpel maar van alle gemakken voorzien. We miste wel een waterkoker. Personeel is vriendelijk. Vanuit de lodge kun je makkelijk naar veel trails. Voor dit korte verblijf een prima onderkomen.
Datum van verblijf: oktober 2017
Stel marraw2014 een vraag over Canadian Princess Lodge & Marina