Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!”
Beoordeling van Kehagias

Kehagias
Geclassificeerd als nr. 2 van 4 Restaurants in Stavromenos
Keukens: Grieks
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed Grieks restaurant, maar ook andere gerechten. Altijd vriendelijk en warm ontvangen.
Gezellig om te zitten. Super gastheer!
Zeker aan te bevelen.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank BenPh88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (177)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 177 beoordelingen

14 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten daar tijdens onze vakantie. Kost werkelijk waar helemaal niets, en de ober die dronk gezellig een klein drankje met ons mee die we van ze hadden gekregen.
Leuke mensen, die je echt waarderen.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Lisette v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig restaurant, zeer lekkere keuken en geweldig personeel. We komen hier reeds enkele jaren en worden elke keer opnieuw verwend. Efcharistó Costas and Lefteres

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank gomi2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Kehagias in Stavromenos is zeker een bezoek waard. In de zomer en winter geopend. Lekker eten bij de open haard . Goede vriendelijke bediening . Eten was zeer smaakvol, tzaziki was uitstekend van smaak evenals de stifafo en lam met artisjok . Wij komen er snel terug!

Datum van bezoek: november 2016
2  Bedank henny62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige sfeer,zowel in de zomer als in de winter.
Zomers gezellig op een mooi beschut terras.
s ' winters lekker bij het hardvuur met Griekse vrienden.

Datum van bezoek: januari 2016
Bedank Han B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kehagias bekeken, bekeken ook

Stavromenos, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Sfakaki, Rethymnon Prefecture
Stavromenos, Rethymnon Prefecture
 

In Kehagias geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.