Beoordeeld op 12 augustus 2022 via mobiele applicatie

geweldig resort waar alles de sfeer van Jamaica ademt. Kamers fris en schoon. service top eten geweldig gevarieert . bediening liep zich uit zijn slippers voor je. amusement gevarieert zowel overdag als savonds

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 7 juni 2022 via mobiele applicatie

Meeste foto's welke hier te zien zijn, zijn van voor de renovatie.
Het zijn tegenwoordig ruime, schone en frisse kamers. Het resort heeft vriendelijk personeel en het eten is prima. De kwaliteit tussen de verschillende restaurants schommelt. De Italiaan serveert bijvoorbeeld betere steaks dan het steakhouse.
Ontbijt is uitstekend en variërend.

Enige minpuntje zijn wellicht de toch wat luidruchtige en feestende Amerikaanse gasten. De animatie is hier dan ook volledig op afgestemd.

We hebben ons al met al prima vermaakt in 15 dagen.
Tip: in de ochtend vroeg snorkelen voor het hotel, dan zijn er veel roggen en vissen te zien.

Kamertip: In de avond buiten veel muggen, neem hiervoor deet mee. Zonnebrand heb je veel nodig en is prijzig in Jamaica, beter neem je voldoende vanuit huis mee
Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 13 mei 2022

Het hotel was prima, erg ruim opgezet waardoor het nergens echt druk was. We hebben heerlijk gegeten, leuke shows en ruime schone kamers.

Nadeel vond ik alleen het wiet gebruik op het resort. Je zit constant in de wiet lucht op het strand of tijdens het entertainment s’avonds of op je balkon. Hier mag het resort wel wat aan doen ondanks dat het legaal is op Jamaica. Dit is voor mij een reden om de volgende keer een andere bestemming te kiezen.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 22 april 2022

Die is gewoon goed, ik heb maar 1 negatief punt
Onze luxe kamer zag uit op de trouw locatie en we hebben veel bruiloften gezien
Van de ± 10 bruiloften waren er echter 3 met een grote tent en luide muziek tot ong. 11uur, daar hadden we niet om gevraagd.
De andere 7 huwelijken hebben we met genoegen naar gekeken

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 25 februari 2020

het was een aangenaam hotel lekker eten en mooie kamers en een mooie tuin
het tweede riu hotel montygo bay waar we verbleven hebben in montigobay was iets minder het was ook al wat ouder en aan renovatie toe

Datum van verblijf: februari 2020