Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 224
eDreamsUS$ 224
Agoda.comUS$ 223
Etrip
StayForLong
Vio.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (114)
Beoordelingen filteren
114 resultaten
Waardering van reizigers
36
48
15
5
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
36
48
15
5
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 114 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2022

Op 09/06/2022 met bon van vakantieveilingen op weg naar de thermen , na een uurtje rijden blijkt dat de straat onderbroken is ( vermeld dit op jullie site en op facebook A.U.B. ) geen nood via zijstraat is parking te bereiken . Hebben de korte opgiet van 16u30 meegemaakt , in de sauna's was het niet druk , zodat je ten volle kan genieten . Bij het restaurant liep het allemaal mis , ik nam een suggestie , wat bleek , de suggestie was niet beschikbaar , kan gebeuren , maar op een donderdag en weinig eters aanwezig vind ik dit al niet normaal , soit andere keuze dan maar .
Na ongeveer een uur wachten komt men af met de mededeling dat er iets was fout gelopen met de printer( ? )en men ons aanbood om iets drinken van de zaak .
Ondertussen was het voor ons al te laat om onze laatste afsluiter ( infrarood ) af te werken , dit dankzij de lamentabele bediener en de foute printer ...
Deze bediener was gewoonweg onze bestelling door te geven aan de keuken ja !!
De printer werkte wel voor de mensen die na ons hadden plaatsgenomen , en voor ons hun eten hadden ontvangen ...
Raar was ook bij de afrekening , dat niet vroeg of alles in orde was , raar he !
Fouten gebeuren nu eenmaal , geef dit dan ook toe , en maak de mensen niets wijs !
Toch van de thermen ten volle kunnen genieten , enkel de infrarood niet .
Heb in thermen Londerzeel nog nooit meegemaakt dat de suggesties niet meer voorradig waren .
Grtjs ,
Jo & Norma

Datum van verblijf: juni 2022
1  Bedank Johan V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 december 2021 via mobiele applicatie

Kamer geboekt tussen kerstmis en nieuwjaar
Kamers mooi vernieuwd maar wat een drukte!!!
Bijna 500 eurobetaald voor overnachting met behandelingen maar we hadden de eerste dag zelfs geen ligbed.. totaal onaanvaardbaar!!
De parkings stonden overvol zelfs de aanpalende straten stonden vol. Ze hielden totaal geen rekening met Corona.. wel integendeel. Hoe meer zielen hoe meer centen zeker?
Zwaar teleurgesteld, kan zoveel beter!

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Scenic790358
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 februari 2020

We werden heel vriendelijk ontvangen aan de receptie en naar onze kamer begeleid, ondertss kregen we de uitleg. Ruime kamer met terras! Het sauna complex was heel netjes, ook niet druk.
Wij hadden een formule waar ook badjassen en handdoeken voorzien waren, enkel slippers moesten we meebrengen!
Het eten was lekker. Super vriendelijke bediening!
Heel verzorgde brunch op zondag!
De tuin was heel goed onderhouden!
minpunt: mensen blijven niettegenstaande het niet toegelaten is zetels reserveren.
Ik vond het spijtig dat er mag gerookt worden in het complex. Waarom niet gratis water voorzien cfr sommige andere sauna complexen.

wij hebben er van genoten!

Datum van verblijf: februari 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank bgerda2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 februari 2020

Wij hadden een bon via vakantieveilingen gewonnen die geldig is tot 28/2.
Nu blijkt dat er in februari geen enkele dag meer vrij is,dus ben ik mijn bon eigenlijk kwijt.Zij hebben wel het geld maar ik geen wellnessdag.Doe dan gewoon niet mee met deze actie.
Het is al de 2e keer dat ik hier problemen heb om te kunnen reserveren.
Ik begrijp dat bepaalde periodes druk zijn (Valentijn,krokusvakantie) maar op een gewone werkdag ????
Helaas zij jullie nu 2 klanten kwijt die nochtans graag kwamen en tevreden waren over de infrastructuur.
Gelukkig is er bij thermen Londerzeel wel altijd een dagje te boeken,daar heb ik nog nooit geen problemen gehad.

Datum van verblijf: februari 2020
    • Service
Bedank zurpruim
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 januari 2020

Het Mineraal blijft een top locatie voor een dagje sauna/wellness.Een ruime keuze aan sauna's en zwem/bubbelbaden; rustig gelegen en super vriendelijk personeel. Ook hygiene staat duidelijk hoog op het prioriteitenlijstje. Het restaurant is verfijnd en er is een ruim aanbod. Binnen dezelfde 'familie' is ook Thermen Londerzeel een aanrader.

Datum van verblijf: april 2019
Bedank wouterluyten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken