Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wells Gray Inn
Hotels in de buurt
US$ 234*
US$ 201*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Restaurant
US$ 107*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ace Western Motel(Clearwater)
US$ 106*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 112*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Jasper Way Inn(Clearwater)
US$ 107*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 80*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 87*
US$ 77*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Mountain Springs Motel & RV Park(Barriere)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 71*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Clearwater Lodge(Clearwater)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (122)
Beoordelingen filteren
122 resultaten
Waardering van reizigers
29
44
33
9
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
29
44
33
9
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 122 beoordelingen
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is leuk, zij het niet luxueus. Parking is er voldoende en je bent snel in het 'centrum'. Rustig maar niet modern.
Ontbijten kan je in hetzelfde gebouw (maar is niet inbegrepen).
Bedden zijn er zeer goed (en hoog).

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank DanLie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je aankomt hartelijk ontvangst, parkeerplaats bij de kamers, kamer netjes, restaurant ptoberen ze je echt te verwennen, zeer goed diner en ontbijt. Mooie hier is dat de plaatselijke bevolking ook hier naar toe komt, zodat er een gezellige en gemoedlijke sfeer is.

Verbleef: juni 2017, reisde met familie
Bedank WILLEM S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bonnie R, Owner van Wells Gray Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2017
Google-vertaling

Thank You for your Review!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier 1 nacht gelogeerd tijdens onze doorreis door West-Canada via Travelbird. Typisch Noord-Amerikaans hotelletje met bijhorende restaurant en bar. Propere kamers en vriendelijk personeel, maar verwacht je niet aan veel luxe. Maar je komt niets tekort.

Ligging is wel ideaal als je een dag gepland hebt om door te brengen in het Well Grays Provincial Park, ligt er namelijk op enkele kilometers van. Lijkt ons goed om 1 nacht door te brengen, maar niet veel langer.

Bijhorend restaurant is best gezellig met ruime keuze van maaltijd en/of ontbijt. Lekker en vrij goedkoop, maar verwacht geen hoogstaande keuken. Leek ons ook de beste plaats om iets te eten, want in de rest van Clearwater was er zo goed als niets te vinden...

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Tim V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bonnie R, Owner van Wells Gray Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2017
Google-vertaling

Thank you for staying with us & posting a review. Enjoy the rest of your holiday!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben twee nachten geslapen in het hotel. Kamer wat verouderd maar wel
Schoon. Personeel vriendelijk. Restaurant was echt goed. Personeel erg vriendelijk. We moesten zowel
Voor diner als ontbijt niet lang wachten en hebben heerlijk gegeten. Grote porties en de smaak was goed!! De slechte recensies ik tripadvisor zijn niet waar en dit restaurant mag echt hoog in de advies lijst komen te staan wat ins betreft!!!

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank zeeuwen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld

Onze ingang was via de achterkant van het hotel. Zag er wat sjofel en oud uit, zeker aan de buitenkant en het rook er binnen wat muf. Kamer netjes en schoon, bedden goed. s'Avonds gegeten in hotel, heel goed. Ontbijt genoten in het hotel volgende ochtend. Zeer goed en gezellige en leuke bediening.

Kamertip: Kamer met uitzicht op de binnentuin zijn rustiger.
  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gina K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken