Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (234)
Beoordelingen filteren
234 resultaten
Waardering van reizigers
38
56
80
32
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
38
56
80
32
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 234 beoordelingen
29 september 2016 beoordeeld

We werden begroet door een vriendelijke dame doch we waren enkele uren te vroeg en onze kamer was nog niet klaar; ze regelde onmiddellijk een andere kamer en we konden vlekkeloos inchecken.

Wat een uitzicht!

Heel propere kamer met alle noodzakelijke voorzieningen.

' S avonds gegeten in het restaurant met opnieuw een hele goede bediening, lekker eten en goede wijn.

Ontbijt was inbegrepen en was voldoende (eieren, spek en toast).

Eén kleine kritiek, mijn vriendin was zwanger en drinkt daardoor geen koffie. Wij konden niet kosteloos de koffie ruilen met een sinaasappelsap en moesten daarvoor betalen - dit was beetje jammer.

's Morgens bij het uitchecken meegedeeld dat dit hotel betere recensies verdiende!

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank DeMeyerNick
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
manager07, General Manager van Anchor Inn & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2016
Google-vertaling

Thank you for your very positive review of our hotel and especially our accommodating staff. I will be sure to pass on your remarks to them. We are so glad you enjoyed your clean room, good food and beautiful view.
We appreciate your business and look forward to a return visit. Thank you again for choosing to stay with us!
Sincerely,
Bev
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Kamers netjes en met heerlijk balkon vanwaar we zelfs een walvis hebben gezien. Receptie beetje sloom. Helaas was terras buiten afgesloten en hot tub ook. Ontbijt was prima, goeie scrambled eggs met bacon. Lawaai van de airco buiten was erg jammer toen we op balkon zaten.

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Lieke D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
manager07, General Manager van Anchor Inn & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review our hotel. I am glad you enjoyed the breakfast, the view and your room. I hope you come back to visit us again soon. Safe travels.
Sincerely,
Bev
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan de buitenkant ziet het er nog aardig uit maar van binnen heeft het een hoog Van der Valk gehalte. Ontbijt is erg karig en heeft een wachttijd van minimaal een half uur. Personeel is niet altijd even vriendelijk. Uitzicht is daarentegen wel prima en voor gasten die hun reis beginnen in Campbell River is een ydillisch plaatje vanuit hotel

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Kerst D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
manager07, General Manager van Anchor Inn & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2016
Google-vertaling

I wish to thank you for taking the time to review our hotel. I am truly sorry that you felt you had an unpleasant experience. Our breakfast, which is complimentary, consists of bacon, hash browns, scrambled eggs and coffee, which for most would not be considered "scanty". Thank you for choosing to stay with us and we really hope that you will return to give us another chance.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het beste van het hele hotel is t uitzicht en de bedden. Verder is alles zeer gedateerd, zowel de inrichting als ook het personeel. Voorbeeld, bij het ontbijt wordt gewerkt met bonnen. We verbleven hier 2 nachten maar hadden slechts voor 1 ochtend ontbijtbonnen ontvangen. We dachten het op te kunnen lossen door dit uit te leggen aan de oude dame die het ontbijt voor alle gasten dicteerde. Helaas, al herkende ze ons van de ochtend ervoor, geen bon betekende niet verder geholpen worden...totdat een van ons de vele trappen besteeg en gangen doorkruisde tot aan de receptie. Daar konden de 4 gratis bonnen opgehaald worden en retour ontbijtzaal. Daarna rustig wachten totdat we aan de beurt waren, want grandma is de enige die de gasten in t restaurant te woord staat;)

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Weltenaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
manager07, General Manager van Anchor Inn & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review our hotel. Yes you are correct, this is not a new hotel, but we take every measure to ensure our rooms are clean and comfortable. It is unfortunate that the structure of the hotel does require stairs to be climbed from the restaurant to the lobby. After hearing your comments we have changed our methods with the breakfast coupons to make for a more pleasant guest experience. Thank you so much for bringing this matter to my attention.
Sincerely,
Bev
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is wat gedateerd, maar schone, ruime kamers direct aan zee. Alles werkt en was compleet. Vriendelijke receptie en ontbijt inclusief. 's Avonds lekker de schuifpui open en de zee horen..... Het stadje is overdag gezellig druk en 's avonds uitgestorven (september).

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Brendaaaaaaaaaaaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
manager07, Manager van Anchor Inn & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 oktober 2015
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review. I am happy you enjoyed your stay with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken