Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tigh-Na-Mara Resort
Prijzen weergeven
Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites voor de laagste prijzen
Hotels in de buurt
Ocean Sands Resort(Parksville)
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sunrise Ridge Waterfront Resort(Parksville)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Skylite Motel(Parksville)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel bekijken
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sea Edge Motel(Parksville)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sandcastle Inn(Parksville)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Quality Resort Bayside(Parksville)
Hotel bekijken
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (2.463)
Beoordelingen filteren
2.465 resultaten
Waardering van reizigers
1.042
699
435
180
109
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.042
699
435
180
109
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.465 beoordelingen
13 september 2016 beoordeeld

Tigh-Na-Mara is een groot resort, dat is zichtbaar als je binnen komt en incheckt. Maar de huisjes staan ver genoeg van elkaar vandaan dat je daar geen last van hebt. Gelegen aan het strand, maar ook een zwembad binnen (wel relatief klein). Wij zaten in een appartement, met groot balkon. Zag er prima uit. Wij zaten er slechts één nacht, dus weinig gebruik kunnen maken van andere faciliteiten.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank NyLa82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooi resort wat enigszins buiten het centrum van Parksville ligt. Vriendelijke ontvangst. Mooie kamers met uitstekende keuken. Mooi ruim terras met uitzicht op de struiken met daarachter de zee. Wel gehorig. Helaas geen airconditioning maar wel een plafondventilator.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank RonaldDaamen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2016 beoordeeld

Er staan lodges met uitzicht over de baai en bergen. Deze zijn het mooiste met een balkon waar je stil wordt van het uitzicht. Het resort heeft een binnenzwembad. Om inkopen te doen is een tochtje naar Parksville verplicht. Door direct naar het strand te lopen kun je mooie wandelingen maken over strand en bossen.

Kamertip: de mooiste lodges bieden uitzicht op zee
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank HV41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld

Eén nacht mogen doorbrengen in dit paradijsje. Wij verbleven in een Ocean View Deluxe Studio. Her rook er nieuw en dat was het waarschijnlijk ook. Alles zag er prachtig uit. Grote woonkamer met 2- en 3-zitsbank, eettafel met 4 stoelen, aparte slaapkamer, mooie badkamer en grote open keuken met alles er op en er aan. En dan hebben we het nog niet over het grote balkon gehad met prachtig uitzicht. Hier hadden we heel graag langer willen blijven maar dat zat er, vanwege ons programma, helaas niet in.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Fred v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben in dit resort 3 nachten geslapen in een Spa Bungalow lodge. Tigh Na Ma heeft een hoofdgebouw met meerdere bijgebouwen en verschillende soorten kamers. Het is een vrij groot resort, maar daar merk je gelukkig niet zoveel van.

De Spa Bungalow kunnen we zeker aanraden. Het is een grote kamer met fantastisch groot (heerlijk) bed, woonkamer met tv en openhaard, kleine keuken en grote badkamer. De badkamer heeft zelfs een jacuzzi!!
Alles zag er schoon en verzorgd uit.

De locatie van het resort is goed en de omgeving is prachtig. Het bij behoorde restaurant kunnen we ook aanbevelen.

Verbleef: september 2015, reisde met familie
Bedank Danielle E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken