Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.735)
Beoordelingen filteren
1.735 resultaten
Waardering van reizigers
873
429
207
107
119
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
873
429
207
107
119
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.735 beoordelingen
Beoordeeld op 22 augustus 2018

Helaas was mijn man ziek tijdens ons verblijf in Lake Tahoe waardoor we niet optimaal van de prachtige omgeving hebben kunnen genieten. Daardoor wel des te meer van het hotel gezien: wat er gezegd wordt over kamers die gerenoveerd moeten worden, herken ik absoluut niet. Wij hadden een fijne, lichte kamer die duidelijk recent opgeknapt was. Eigen koffieapparaat met Starbucks koffie (het zijn de kleine dingen die het doen) en fijne bedden (ook niet onbelangrijk!). De kinderen en ik hebben extra veel tijd doorgebracht bij het zwembad en dat is geen straf, het is een heerlijk zwembad! Ook was ik blij, door de extra tijd die ik had, dat er een prima wasserette is voor gasten. Tegenover het hotel was een heel fijne supermarkt, de Safeway, en praktisch naast het hotel was een pharmacy. Enige aandachtspuntje is dat de mensen bij de receptie wel iets enthousiaster mogen zijn, niet echt behulpzaam of dienstverlenend, maar dat mag de pret niet drukken! We hebben bij Sidelines gegeten, de sportbar in het hotel, en de jongen die daar serveerde (Daviedas?) was ontzettend vriendelijk en was enorm gemotiveerd. Complimenten voor hem!

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LauraM0608
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nverdile, Manager van Beach Retreat & Lodge at Tahoe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2018
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to write this review. We appreciate the kind words about out property, we work very hard to deliver a quality product.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2018 via mobiele applicatie

De reservering was helaas om onbekende reden geannuleerd. De baliemedewerkster heeft het prima opgelost om ons een kamer te geven. Mooie locatie aan het meer. Er kan wellicht wel iets gedaan worden aan het verouderde interieur.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank josR5733NB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nverdile, Manager van Beach Retreat & Lodge at Tahoe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2018
Google-vertaling

I am very happy to read that our front desk was able to accommodate you after a cancelled reservation. We are working on renovating the property and hope that you were able to see some of our newer areas such as the lobby, Sidelines Sports Bar, and/or the Conference Center. Hopefully you can join us again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018 via mobiele applicatie

Einde van de middag ingecheckt. Konden voor 20 dollar extra per nacht een kamer met lake view krijgen. Dit hebben we gedaan. Het uitzicht valt tegen maar oké.. we kunnen een stukje van het meer zien.

De kamer valt heel erg tegen. Beddengoed erg vies. Vlekken in de gordijnen en op de deur. Nachtkastjes onder de stof. En daar betaal je dan extra voor. Hoop bij uitchecken het geld van de upgrade terug te krijgen.

Housekeeping is wel snel gekomen. Zijn nu uit eten gegaan en hopen zo een schone kamer aan te treffen.

Wat een slecht begin in south lake tahoe

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 228liesbethd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
nverdile, Manager van Beach Retreat & Lodge at Tahoe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2018
Google-vertaling

I am very sorry to hear this about your room. I will discuss this with housekeeping and we will work harder to provide a quality product.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2018

Prachtige locatie direct aan Lake Tahoe. Met schone en mooie kamer met klein balkon en Boathouse at the Pier is top voor drinks en Food en je kunt prachtig eczonsondergang over de bergen aan de westkant van het meer volgen. Je kan ook boten of waterfietsen huren

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank wrempt130185
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brandon R, General Manager van Beach Retreat & Lodge at Tahoe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind words. We are so happy that you enjoyed the gorgeous setting of Lake Tahoe and The Boathouse restaurant. We hope to see you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel, direct aan het meer gelegen. Kamers zijn prima van grootte zij het dat de verlichting wat ondermaats is waardoor een en ander een wat donkere uitstraling krijg. Personeel echt super vriendelijk bij checkin en checkout, ook Barbie van de gastenservice was erg behulpzaam. Airco in de kamer maakte nogal lawaai, dus slapen met airco kon niet. Hierdoor werd het savonds wel net wat te warm in de kamer.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Gerouaine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken