Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Droombestemming”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Tejakula, Bali

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Paul d
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Droombestemming”
Beoordeeld op 3 januari 2018 voor een verblijf in oktober 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een schitterende plek met een geweldige eigenaar en staf. De verzorging en omgeving, het is eigenlijk allemaal te mooi om waar te zijn. Nu zat het weer wel mee en hebben we drie weken alleen maar zon gehad, zwembad en schaduwplekken werden dan ook veel gebruikt. Tip : sta eens vroeg op en zie de zon achter de bergen van Lombok opkomen. Voor ons (4 volwassenen ) zeker een plek om een keer terug te komen .

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dolfenvan ...
Veurne, België
1 beoordeling
“een paradijsje in een authentiek Balinees vissersdorp!”
Beoordeeld op 3 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017

de werkelijkheid overtreft de foto's; biezonder vriendelijke en behulpzame staf; met een auto met chauffeur geraak je probleemloos waar je maar wilt op het eiland ( het zuidelijke deel is misschien wat ver, maar ook erg toeristisch) We konden een ceremonie op het strand meemaken ( het huis ligt vlak tegen het strand) alles is voorhanden en als je wilt wordt er s avonds heerlijk voor je gekookt tegen een heel billijke prijs; echt een aanrader ; we voelden ons als koningen!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 sep 2017
Dank je wel. Fijn dat alles zo naar wens was. Jullie waren fijne gasten. Hopelijk tot ziens in onze villa CApe Gulah! Frits en Rian
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rob G
Niveau 1 bijdrager
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
“Een perfect huis op een prachtige locatie”
Beoordeeld op 14 juni 2016 voor een verblijf in maart 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wat hebben wij genoten tijdens de twee heerlijke weken op de droomplek in maart 2016. Het weer was geweldig, tegen de 32 graden en volop zon. Af en toe een dag met een wolkje, met een tropisch regenbuitje als welkome afwisseling.
Het huis is geweldig. Heerlijk ruim, mooi ingericht met plaatselijke meubels en kunst. In huis vind je alles wat je nodig hebt.
Ook de tuin was schitterend (echt ons ding). Erg mooi aangelegd en perfect onderhouden. Eigenlijk kun je dagen op een van terrassen zitten en van uitzicht genieten. Het is nog mooier dan op de foto’s.
Het personeel is ontzettend aardig. Het eten dat de dames kookten, was subliem en 14 dagen lang iedere dag iets anders.
Een compliment voor de tuinman, de dames, de chauffeur en de beveiliger.
Ook de bevolking is erg vriendelijk met een glimlach op het gezicht.

Kortom: we hebben genoten van de prachtige omgeving, de tuin, de zon, het zwembad en het snorkelen in de zee.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jun 2016
Ewa en Rob waren geweldige gasten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karelb201 ...
Zaanstad, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Twee weken relaxed”
Beoordeeld op 21 maart 2016 voor een verblijf in februari 2016
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Zestien dagen ontspannen in dit fijne huis. Niets hoeven, lezen, zwemmen, snorkelen, wandelen door het vissersdorp. Heerlijk verzorgd worden. Noord-Bali afreizen, naar waterval, tempels, nog mooiere snorkelplaatsen (Amed b.v.). Dank aan allen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Louise C
Breda, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Geweldig!”
Beoordeeld op 4 oktober 2015 voor een verblijf in september 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Soms kom je ergens terecht waar het ongelofelijk mooi, sfeervol en fantastisch is. Dit is zo'n plekje. Nog mooier dan in de beschrijving, en met een gastvrije en vriendelijke ontvangst om verlegen van te worden. Een adresje om aan je beste vrienden door te geven, zodat zij er -net als wij- kunnen genieten van een heel ruim huis, met een zeer smaakvolle inrichting, grote tuin met zwembad en zonsopgangen boven zee die je vanuit je bed kan bewonderen!

Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FMopreus
Gemert, Nederland
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
“Weg van het massa toerisme”
Beoordeeld op 11 augustus 2015 voor een verblijf in april 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

We zijn hier 5 dagen gastvrij ontvangen door Frits en Rian, als afsluiting van onze trip naar Bali/Lombok. Het is hier heerlijk relaxed vertoeven in een prachtige tuin met palmbomen en met een geweldig zwembad recht aan zee. Heerlijk kunnen snorkelen boven het koraal recht voor de deur. De villa is prachtig en van alle gemakken voorzien. Je kijkt vanaf de veranda op zee en ziet de vissersbootjes voorbij varen. 's-Avonds zie je de lichtjes van de bootjes aan de horizon. Als je geluk hebt spot je ook nog dolfijnen. Een ware droomlocatie voor de "happy-few" en ver weg van het massa toerisme.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 aug 2015
Als onze gasten volop genieten, genieten we mee! Bedankt voor de recensie, Rian en Frits
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MillieBol ...
Brisbane, Australië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 okt 2017
Thank you for staying with us. You both were first-class guests. We hope to see you again! There is so much to explore in the north of Bali.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen