Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delicious”
Beoordeling van Harbour House - Kalk Bay

Harbour House - Kalk Bay
Geclassificeerd als nr. 4 van 35 Restaurants in Kalk Bay
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
19 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de eigenaar van guesthouse honeywood in fish hoek op dit restaurant geattendeerd. Samen met hem zijn we hier gaan eten en ja.....het was meer dan geweldig. Geweldig uitzicht, geweldig lieve bediening , en wat hebben we heerlijk gegeten. De oesters waren heerlijk en het hoofdgerecht was super. Mooie, gezellige ambiance. Zeker een aanrader.

Bedank marjo86
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HarbourHouseG, Manager van Harbour House - Kalk Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 februari 2018
Google-vertaling

Dear marjo86

Thank you very much for your review on TripAdvisor following your visit to Kalk Bay.

The team aim to please and provide our guests with the best possible guest experience when dining with us. We pleased to hear that we achieved this on your visit with us.

I hope there are many more visits and amazing experiences with us in your not too distant future.

Kindest Regards,


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.931)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.931 beoordelingen

3 februari 2018 beoordeeld

Gezien dit restaurant op nummer 1 stond met hoge verwachtingen hierheen gegaan. Qua locatie en uitzicht echt prachtig. De vis is ook heerlijk, maar persoonlijk niet veel beter dan andere goede visrestaurants waar we in de omgeving hebben gegeten. De bediening is ronduit traag en ongeInteresseerd (in ieder geval, de dame die onze tafel hielp) . Dit maakt de algehele beleving toch een stuk minder, zonde van zo'n goed restaurant!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Suzanne D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HarbourHouseG, Manager van Harbour House - Kalk Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 februari 2018
Google-vertaling

Dear Suzanne D

We truly value your opinion as it is from your comments that we are able to uphold our commitment to excellence, thus providing you with customer satisfaction for future visits.

While it is certainly never our intent to disappoint our guests or provide anything less than the best in personal service and facilities, I would like to sincerely apologize for the service shortcomings. We are typically known for our exceptional level of service. We can assure you the complications mentioned will be addressed to prevent issues like this from repeating itself in future.

Thank you for your feedback and we certainly hope to welcome you back again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2018 beoordeeld

Tweede bezoek aan dit restaurant . Ben om 11.00 geweest om te vragen of er vissoep was bij deze warmte van 30 graden. Nee ... maar zij gingen special de vissoep klaarmaken voor mij , moest wel om 12.30 terugkomen .
Tof...

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rogerdexie001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HarbourHouseG, Manager van Harbour House - Kalk Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 februari 2018
Google-vertaling

Dear rogerdexie001

Thank you very much for your review on TripAdvisor following your visit to Kalk Bay.

The team aim to please and provide our guests with the best possible guest experience when dining with us. We pleased to hear that we achieved this on your visit with us.

I hope there are many more visits and amazing experiences with us in your not too distant future.

Kindest Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Luidruchtig, chaotisch, trage service, simpele gerechten.
Nagerecht niet genomen vanwege trage service en oorverdovend kabaal, snel afgerekend en het restaurant UITGEVLUCHT!!!!

Bedank John B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HarbourHouseG, Manager van Harbour House - Kalk Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 februari 2018
Google-vertaling

Dear John B

We truly value your opinion as it is from your comments that we are able to uphold our commitment to excellence, thus providing you with customer satisfaction for future visits.

While it is certainly never our intent to disappoint our guests or provide anything less than the best in personal service and facilities, I would like to sincerely apologize for the service shortcomings. We are typically known for our exceptional level of service. We can assure you the complications mentioned will be addressed to prevent issues like this from repeating itself in future.

Thank you for your feedback and we certainly hope to welcome you back again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2018 beoordeeld

Tijdens ons verblijf in Fish Hoek werd dit visrestaurant aanbevolen. Dat bleek een prima advies. De locatie: gelegen aan het aardige vissershaventje van Kalk Bay met uitzicht op zee. Als het flink waait (zoals toen wij er waren) komen de golven bijna tot de ramen van het restaurant. Binnen: via het eenvoudige fish & chips gedeelte op de begane grond kom je via een trap in het restaurant. Vriendelijke ontvangst en bediening met goede adviezen m.b.t. een ruim aanbod van verse visgerechten alsmede de wijnkeuze. De visgerechten waren smakelijk bereid en opgediend. Wij hebben hier heerlijk gegeten (en gedronken). Een visliefhebber komt hier aan haar/zijn trekken! Aanrader!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HarbourHouseG, Guest Relations Manager van Harbour House - Kalk Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 mei 2018
Google-vertaling

Dear Jan,

it is excellent to hear such great feedback from you, thank you for sharing it with the Tripadvisor community.

We would love to serve you one of our signature seafood dishes again when you are in South Africa next.

Benjamin and the Harbour House Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Harbour House - Kalk Bay bekeken, bekeken ook

 
Kalk Bay, Cape Town
 

In Harbour House - Kalk Bay geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding