Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Unique experience”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Woonboot -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
El Porvenir, San Blas Islands, Guna Yala Region

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 26 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

laubis14
Amsterdam, Nederland
Niveau 2 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Unique experience”
Beoordeeld op 6 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019

Wij hebben een fantastische tijd gehad op de boot van Paul en Danielle. Doordat zij al twee jaar op San Blas wonen wisten ze ons veel te vertellen over de lokale bevolking en ons naar de mooiste plekjes te brengen. De plek waar we gingen snorkelen was echt prachtig!!! De ervaring op een zeilboot was ook uniek omdat je niet gebonden bent aan een eiland. Paul en Danielle waren super gastvrij en ze doen er alles aan om jou een goede tijd te bezorgen. We hebben lekker Italiaans gegeten en ook nog een beetje leren zeilen.

——
We had an amazing time on the sailboat from Paul and Danielle. Since they already live at San Blas for two years, they can tell you a lot about the locals and bring you to the most beautiful spots of San Blas. The spot where we snorkeled was amazing!!! Sleeping on a sailboat was a very unique experience for us because you can see way more than one island. Paul and Danielle were very hostile and take care of everything to give you an amazing time. We had really nice Italian food and also learned a little bit of sailing.

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria M
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 31 januari 2020 voor een verblijf in januari 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trek71877 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 december 2019 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary V
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 6 april 2019 voor een verblijf in april 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
synarajbg
Porto Alegre, RS
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paradise2 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 maart 2019 voor een verblijf in februari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: februari 2019
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anthony N
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 februari 2019 voor een verblijf in februari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: februari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 feb 2019
Great times my friend.. unfortunately I caught half a fish more than you.. but you made the shark happy.. Paul and Daniela
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen