Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk huis!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 11 gasten
Nea Tiryntha, Nafplio, Argolis Region, Peloponnesos

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Rob H
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Heerlijk huis!”
Beoordeeld op 13 september 2019 voor een verblijf in juni 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Twee weken van onze vakantie genoten in Oneira Mas. Het huis, de tuin en het zwembad zijn echt heerlijk om te verblijven. Het huis is ruim genoeg voor 10 personen, heeft alle voorzieningen die je kunt wensen in overvloed en het zwembad is echt geweldig! Grootste zwembad wat we tot dusver bij een vakantiehuis hebben gehad.
Het huis staat niet dichtbij andere huizen, waardoor je echt kunt genieten van rust en privacy. Tegelijk ben je binnen 10 minuten met de auto in Nafplio, een gezellig stadje met leuke winkeltjes en een overvloed aan leuke eettentjes.
Voor de praktische mensen onder ons: in Nafplio is ook een Lidl supermarkt aanwezig;-).
Contact met de eigenaar en de beheerder ook bijzonder prettig en beide zijn steeds goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Ik kan dit huis van harte aanbevelen, genieten verzekerd!

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inspire14 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Een statig huis in een schitterende omgeving”
Beoordeeld op 13 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een statig huis in een schitterende omgeving en van alle gemakken voorzien. Zeer schoon en aangenaam. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het huis ligt op de flank van een heuvel te midden van olijfgaarden en citrus, in een perfect dagelijkse ritme van dalwind en bergwind, die beide verkoeling geven. Het uitzicht is grandioos en de rust is overweldigend. Zo mooi! Dorpje vlakbij voor de boodschappen, en een stadje aan zee iets verderop voor een prima lunch. Dan terug om aan het heerlijke zwembad te verpozen.

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlrikC18
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Dromen zijn toch geen bedrog!”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in juli 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Oneiro Mas is een schitterende vakantiewoning en gewoonweg voorzien van alle gemakken. De woning is zeer compleet ingericht met ruime zithoek en grote keuken. De terrassen bieden alle schitterende uitzichten op de fantastische omgeving. Verder heb je ontspanningsmogelijkheden in overvloed. Ben je het petanque even moe, dan kan je een spelletje badminton of Kubb spelen... En dan hebben we het nog niet over het bijna olympische zwembad gehad, hier zijn geen woorden voor. Je kan er baantjes in trekken zonder dat je uitgekeken raakt op de bergachtige omgeving. Vanuit de ruime pergola, vlakbij de barbecue en zwembad kan je s avonds bij een glaasje wijn genieten van een schitterende zonsondergang. Wij komen zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CarolineV ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Oneiro Mas, waar je heerlijk, ongestoord kunt relaxen in of naast het prachtige zwembad !!!”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Mooi, groot huis (4 slaapkamers, 2 badkamers ), zeer rustig gelegen, met prachtig zicht op de olijfboomgaarden en de bergen, op een boogscheut van de zee.
Je kan er heerlijk relaxen, al dan niet in het mooie zwembad (lengte ± 17 meter) of op het daarnaast gelegen terras (ligzetels, grote tuintafel/stoelen) met BBQ, of in de tuin.

Extra pluspunt : airco in de kamers !
Oneiro Mas is een échte aanrader voor al wie van rust én privacy houdt en een schitterende uitvalsbasis naar de vele bezienswaardigheden die de streek biedt.
WIJ KOMEN ZEKER NOG TERUG !!!

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anita W
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Ruime en tegelijk enorm gezellige (familie)vakantiewoning met schitterend uitzicht en een prachtig privé-zwembad.”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in juli 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een heerlijke - en meer dan compleet ingerichte - vakantiewoning als uitvalsbasis voor de talloze attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Na een dagje Mycene, Epidaurus, Nafplio, het strand of een bungeejump van de brug over het kanaal van Korinthe was het een verademing om terug te keren naar het airco-gekoelde huis en in het 17 meter lange zwembad te springen.

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jelbrich ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Carpe Diem @ Oneiro Mas”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in september 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Fantastische locatie voor een prachtig land met zeer veel bezienswaardigheden in de buurt. Zeer proper en goed onderhouden vakantiehuis en een vlot contact met de eigenaar. Absoluut de moeite waard, wij komen zeker nog terug!

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aliesvdd
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Top locatie!”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in april 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Top adres!!
Prachtige locatie, in the middle of nowhere, maar op max 10minuten van de zee, winkels, restaurant ...
Alles is voorhanden in het huisje!

Datum van verblijf: april 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen