Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Oneiro Mas, waar je heerlijk, ongestoord kunt ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 11 gasten
Nea Tiryntha, Nafplio, Argolis Region, Peloponnesos

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
CarolineV ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Oneiro Mas, waar je heerlijk, ongestoord kunt relaxen in of naast het prachtige zwembad !!!”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Mooi, groot huis (4 slaapkamers, 2 badkamers ), zeer rustig gelegen, met prachtig zicht op de olijfboomgaarden en de bergen, op een boogscheut van de zee.
Je kan er heerlijk relaxen, al dan niet in het mooie zwembad (lengte ± 17 meter) of op het daarnaast gelegen terras (ligzetels, grote tuintafel/stoelen) met BBQ, of in de tuin.

Extra pluspunt : airco in de kamers !
Oneiro Mas is een échte aanrader voor al wie van rust én privacy houdt en een schitterende uitvalsbasis naar de vele bezienswaardigheden die de streek biedt.
WIJ KOMEN ZEKER NOG TERUG !!!

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anita W
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Ruime en tegelijk enorm gezellige (familie)vakantiewoning met schitterend uitzicht en een prachtig privé-zwembad.”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in juli 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een heerlijke - en meer dan compleet ingerichte - vakantiewoning als uitvalsbasis voor de talloze attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Na een dagje Mycene, Epidaurus, Nafplio, het strand of een bungeejump van de brug over het kanaal van Korinthe was het een verademing om terug te keren naar het airco-gekoelde huis en in het 17 meter lange zwembad te springen.

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jelbrich ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Carpe Diem @ Oneiro Mas”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in september 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Fantastische locatie voor een prachtig land met zeer veel bezienswaardigheden in de buurt. Zeer proper en goed onderhouden vakantiehuis en een vlot contact met de eigenaar. Absoluut de moeite waard, wij komen zeker nog terug!

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Aliesvdd
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Top locatie!”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in april 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Top adres!!
Prachtige locatie, in the middle of nowhere, maar op max 10minuten van de zee, winkels, restaurant ...
Alles is voorhanden in het huisje!

Datum van verblijf: april 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EddyEnYan ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Heel rustig gelegen huis in een prachtige omgeving !”
Beoordeeld op 12 september 2019 voor een verblijf in april 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Oneiro Mas is echt een aanrader voor wie op zoek is naar rust en een mooie omgeving.
Het huis is voorzien van alle comfort en een prachtige tuin met verwarmd zwembad (op aanvraag).
In de buurt zijn tal van stadjes te bezoeken.
Echt een aanrader !!!!

Datum van verblijf: april 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen