Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Rust”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Elviria, Marbella, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Nancy F
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Rust”
Beoordeeld op 1 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
5
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wat een fantastische week hebben wij mogen beleven op deze rustgevende, prachtige plek! Op deze locatie kom je heerlijk tot rust. Het is van alle gemakken voorzien. De gezellige, authentieke Spaanse dorpjes zijn op steenworp afstand die zeker een bezoekje waard zijn. Ook Marbella is in 20 minuten goed te bereiken waarin je je helemaal in de Spaanse sferen waant. Een top locatie met eigenaren die het de gasten graag "eigen" willen maken! We komen zeker nog eens terug!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jul 2018
Beste Nancy,

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

We vinden het ontzettend fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van het verblijf in De Oakhill - Marbella en de veelzijdige omgeving.

We hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Zonnige groeten,

René & Daniëlle
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MPB3110
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 juli 2018 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jul 2018
Dear guest,
Thank your for your detailed Feedback. We are pleased about so much postive. It makes us proud. Your report gives helpfull Information for the reader and gives answers. Thank your for that. We would be glad about your next stay in The Oakhill Marbella.

Kind regards,

René & Danielle
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominique ...
Valreas, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
20 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 juli 2018 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Danieller ...
Nyons, Frankrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 juli 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jul 2018
Dear Daniel,

Thank you for your time and the comment you left about The Oakhill Marbella.

Nice to hear that you enjoyed your stay at The Oakhill Marbella.

We are looking forward to welcome you soon as our guest again.

Besr regards,

René & Daniëlle
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen