Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (640)
Beoordelingen filteren
640 resultaten
Waardering van reizigers
349
236
38
11
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
349
236
38
11
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 640 beoordelingen
3 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen met onze zaalvoetbalploeg een weekendje naar Lissabon en we kwamen als alternatief bij dit hotel uit.
Alles aanwezig. Eigenlijk een vakantiehotel aan de rand van een hoofdstad.
Trouwens wordt dit hotel ook gebruikt door de verschillende Nat. voetbalploegen.
Het is dan ook gelegen op een steenworp van het nationaal stadion.
Ze regelden ook onze tickets voor de wedstrijd van Benfica.
Zelfs de algemene manager kwam ons begroeten bij aankomst.

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
Bedank Pete1899
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2015 beoordeeld

Zeer leuk hotel met alle wat je nodig hebt. Zeer ruime familiekamer. Wi fi in heel het complex prima, zelfs aan het zwembad.Elke dag een shuttle naar Lissabon en terug, gratis tijdens het hoogseizoen.Eten verzorgd met redelijk wat afwisseling.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank KEnCFL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2015 beoordeeld

Aangenaam hotel met ruim aanbod aan faciliteiten. Vriendelijk personeel, ruime kamers met mooi uitzicht. Kamers werden elke dag opgeruimd en handdoeken dagelijks verschoont. Hotel ligt wat afgelegen, boven op een heuvel en er was elke dag veel wind. Er is elke dag een gratis shuttlebus naar Lissabon. Openbaar vervoer is aanrader. Ontbijt was lekker.

Verbleef: augustus 2015
Bedank Marianne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2014 beoordeeld

Mooi luxueus en verzorgd hotel met grote kamers, mooie zwembaden, sauna, .... Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en avondbuffet. Het ligt op een berg, dus mooi uitzicht, een fris windje, maar als je wilt wandelen, dan moet je wel weer terug de berg op. Er rijdt een bus van het hotel naar het centrum, en vandaar kun je verder met het openbaar vervoer . Zeker een aanrader!

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Jaak G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2012 beoordeeld

De appartementen zijn zeer ruim met een slaapkamer, woonkamer met kitchenette ingebouwd, badkamer met bad (douche in bad) en een ruim balkon. De voorzieningen zoals zwembad, fitness,... Zien er netjes uit, maar deze gebruikte ik niet. De staff was zeer vriendelijk. Aangezien taxi's in Lissabon echt niet duur zijn, stoort de ligging net buiten het stadscentrum niet.

Verbleef: september 2012, reisde voor zaken
1  Bedank Brulav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken