Volledig restitueerbaar voor ma 9 okt.
Volledig restitueerbaar voor vr 13 okt.
Volledig restitueerbaar voor vr 13 okt.
TripadvisorUS$ 139
Trip.com
Beoordeeld op 5 juli 2020 via mobiele applicatie

Hier een paar nachten geweest. Ontzettend gastvrij ontvangen, leuke kamer. Tijdens het verblijf uitstekend gedineerd in de tuin (de porties (behoorlijk groot) en de kwaliteit zijn prima). Gastheer weet veel over de fietsroutes in de omgeving en mede daardoor veel van de omgeving gezien. Dicht bij Giethoorn, de Weerribben en veel meer leuke plekken (vraag de gastheer om tips!) al met al een heel erg leuke tijd gehad.

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 11 september 2019

Wij waren afgelopen weekend voor de 2e keer in Old Ruitenborgh en het was wederom fantastisch, mooie schone kamers, fantastisch ontbijt geserveerd door een uiterst vriendelijke medewerkster en het ontbrak ons aan niets. Ook de eigenaar staat zijn gasten bij met tips over de omgeving restaurants en zelfs een rozenkweker. Wij komen heel graag weer terug voor ons jaarlijks bezoek aan Culinair Giethoorn. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 20 mei 2019

Gisterenavond gegeten met 4 personen, in hun nieuw te openen restaurant. het is een prachtige locatie mooi landgoed met 16 hotel kamers. afgelopen 2 maanden heeft men een complete nieuwe keuken gebouwd in een woord geweldig als je daar als kok mag werken. Wij aten een verrassing menu 5 gangen zij hebben zich zelf overtroffen. En de ontvangst prima eerst op een mooi terras een drankje daarna nog even in de bar toen aan tafel. Het is echt een adres om aan te bevelen.
Het word ons huisadres om een hapje te eten. TOP

Kamertip: Elke kamer is geweldig en apart
Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 2 februari 2019

Per toeval dit hotel gekozen ivm werk, wat een top locatie. Geweldig ontbijt en zeer gastvrij personeel. Een echte aanrader. Kamers zijn zeer schoon en alle faciliteiten zijn aanwezig. Wifi snel, verwarming zelf te regelen.

Datum van verblijf: januari 2019
Beoordeeld op 29 januari 2019

Een uniek locatie met een bijzonder mooi en romantische kamer (het koetshuis) en van alle gemakken voorzien zoals WiFi, bubbelbad, nespresso apparaat en parkeren naast de deur. Een bevlogen en behulpzame hoteleigenaar, professionele bediening en een heerlijk ontbijt. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: januari 2019