Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“fijne appartementen aan het strand”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Rada delle Tortore

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Marzamemi, Province of Syracuse, Sicilië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hans K
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“fijne appartementen aan het strand”
Beoordeeld op 3 oktober 2014 voor een verblijf in september 2014

We zochten een appartement met uitzicht op zee. We vonden er een met een magnifiek weids uitzicht van 270 graden over de golf van Noto in de Ionische zee. Het appartement is comfortabel, compleet en prima schoon. Het balkon is overdekt zodat je in de schaduw kunt zitten genieten van het uitzicht. Het resort ligt direct aan het strand. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplek. De eigenaar/beheerder Giovanni is een hele leuke behulpzame sympathieke man. De schoonmaakster uitermate secuur, vrolijk en behulpzaam.Het plaatsje Marzamemi (10 minuten lopen) biedt een keur aan restaurants. In de nabijheid zijn er legio bezienswaardigheden binnen 50 km waardoor deze plek een prima uitvalsbasis is.
In september was het redelijk rustig, vermoedelijk zal het in juni, juli en augustus drukker zijn.
Kortom: een aanrader (ook met kinderen)

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LEALOC
Salerno, Italië
Niveau 6 bijdrager
225 beoordelingen
23 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 52 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 oktober 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ViaggioXl ...
Rome, Italië
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alessandr ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 3 september 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Reisgroep: Gezin met kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
casagaia
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 augustus 2014 voor een verblijf in augustus 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
imeili
Zürich, Zwitserland
Niveau 5 bijdrager
88 beoordelingen
41 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 35 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 september 2013 voor een verblijf in september 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: il bilocale nuovo e attrezzato
Minpunten: niente
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen