Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 360
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 14-08-22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 360
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 14-08-22
Agoda.com
US$ 310
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 11-08-22
Hotels.comUS$ 360
PricelineUS$ 360
Trip.comUS$ 358
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.610)
Beoordelingen filteren
1.610 resultaten
Waardering van reizigers
634
464
286
135
91
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
634
464
286
135
91
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.610 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2019 via mobiele applicatie

2 nachten verbleven in een standaard kamer. Leuk huisje met uitzicht op de vulkaan.
We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie door wat dames, de rest van t personeel vonden we wat stug.
De 2e avond hadden we geen warm water om te douche, werd ons meden gedeeld dat we eerst de kraan 10 min aan moesten laten staan. Resultaat; nog geen warm water. Werd ook geen oplossing voor gezocht..
Eten in het restaurant was echt lekker. Wel aan de prijzige kant. Ook werd ons verteld dat we absoluut moesten reserveren anders zat het vol. 3 hele tafels waren bezet, dus nergens voor nodig. Ook een vervelende ober die je telkens wat aan wil smeren, tot 3 keer toe. Ontbijt is prima.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tessahymans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Gerencia M, Gerente van Montana De Fuego Mountain Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your comments and we will try to improve on the aspects that you note.
Please if you need more details contact to info@montanadefuego.com and we will be glad to serve you.

Luis Villegas/ Operations Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2019

geweldig hotel met mooie tuin en wandelroute en spa baden. Je kunt je er met modder insmeren en relaxen. zoveel dieren zijn er te zien en lief personeel. Excursies zijn er makkelijk en betaalbaar te boeken.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank kaatje1969
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Gerencia M, Gerente van Montana De Fuego Mountain Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest, greeting from Montaña family

Best regards and thank you very much for your comment, we are glad you enjoying your stay with us and hope you can visit us again in this paradise the Arenal Volcano and the relaxing hot springs.

Luis Villegas/ Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2019

Vanuit het bed uitzicht op de vulkaan! wat een schitterende accommodatie!
Dankzij poolbarman Walter een Icoon van Costa Rica op mijn hand gehad.

En een fantastische tour (met gids) over de hanging bridges.

Kamertip: Wij vonden de standaard lodge prima: dubbele bedden met uitzicht op de vulkaan, goede douche en een terras ook met uitzicht op de vulkaan
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marlies O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Gerencia M, Gerente van Montana De Fuego Mountain Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juni 2019
Google-vertaling

Dear Guest, greeting from Montaña family
Best regards and thank you very much for your comment, we are glad you enjoying your stay with us and hope you can visit us again in this paradise the Arenal Volcano and the relaxing hot springs.

Luis Villegas/ Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2018 via mobiele applicatie

Super mooie locatie. Ondanks de regen op de 2e dag. Gelukkig hadden we bij aankomst mooi weer vandaag de mooie foto uit onze accommodatie vd vulkaan.
Jammer vd weg vd deur. Je hoort morgens vroeg het verkeer.
Geweldig uitzicht vanuit restaurant. Deze is aan de prijzige kant. Ze adviseerden ons hun tonijnsteak. Die was heel goed! Bleek achteraf $25 te kosten. We hadden natuurlijk vooraf Nasr de prijs moeten informeren.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank rooshouwers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Gerencia M, Gerente van Montana De Fuego Mountain Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest, greeting from Montaña family

Best regards and thank you very much for your comment, we are glad you enjoying your stay with us and hope you can visit us again in this paradise the Arenal Volcano and the relaxing hot springs.


Luis Villegas/ Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2018 via mobiele applicatie

Tijdens een groepsrondreis twee nachten hier geslapen. Helaas was het weer wat minder - maar ja, regentijd en het is hier niet voor niets zo mooi (groen) - maar het uitzicht op de vulkaan was ieder moment boeiend. Heerlijke kamer met een kleine eigen loggia. Had hier zeker een week willen blijven!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank GerdaYara
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Gerencia M, Gerente van Montana De Fuego Mountain Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest, greeting from Montaña family
Best regards and thank you very much for your comment, we are glad you enjoying your stay with us and hope you can visit us again in this paradise the Arenal Volcano and the relaxing hot springs.

Luis Villegas/ Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken