Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Krimpen aan den IJssel
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Onbeperkt spareribs ”
Beoordeling van Bruin Eetcafé De

Bruin Eetcafé De
Geclassificeerd als nr. 5 van 21 Restaurants in Krimpen aan den IJssel
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op dinsdag en donderdag kun je onbeperkt spareribs eten. Wij hebben alle vier gekozen voor de oriëntaalse spareribs. Die zijn zoetzuur van smaak. Als je bord leeg dan vraagt het personeel of je nog een portie wilt. Die is kleiner dan wat er eerst op je bord lag (maar dat is helemaal niet erg). Bij de spareribs wordt friet geserveerd. Tip: reserveer van te voren want de spareribs avonden zijn druk bezocht.

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank Roos24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 26 beoordelingen

28 december 2018 beoordeeld

Gezellige tent, heerlijk gegeten. Zowel binnen als buiten gegeten altijd goed. Vispannetje is de aanrader!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Knorretje31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog steeds goed!
Deze bruine kroeg heeft altijd al goed en lekker eten, daar is nog niets aan veranderd. Gewoon wee goed met aandacht.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank PeterAlbers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kom hier alleen voor de spare ribs.
Echt gewoon goed.
Is een typisch eetcafé waar het meestal druk is.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank 83lucash
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Vooral de oriëntaalse spareribs zijn super lekker. Heerlijk terras in het zonnetje.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Yolande V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bruin Eetcafé De bekeken, bekeken ook

Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
 
Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
 
Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
 

In Bruin Eetcafé De geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding