Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Arrangement kaagjesland ”
Beoordeling van Bed & Breakfast Pax Tibi

We kunnen geen prijzen vinden voor deze accommodatie
Onze online reispartners bieden geen prijzen voor deze accommodatie, maar je kunt wel andere opties in Reeuwijk zoeken
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Bed & Breakfast Pax Tibi
Beoordeeld als nr. 1 van 1 B&B's / pensions in Reeuwijk
29 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een top b en b ! Superlieve mensen mooie kamer prachtige geving heerlijk ontbijt ! We kregen stroopwafels heel lekker . Prachtige boerderij !!! En de omgeving is zo mooi !! Loopafstand naar het restaurant .

Verbleef: Oktober, 2016, reisde met een partner
Bedank Yentl W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (45)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 9 van 45 beoordelingen

13 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartelijke ontvangst en aangename plek.
Nette en vooral schone kamer met tv, koffie/thee faciliteit, douche toilet en wastafel.
Bedden uitstekend, bed- en badlinnen verzorgd.
Wakker worden met het landelijke geluid van kippen en twee huisvarkentjes.
Ontbijt compleet.
Goede uitvalsbasis voor een weekendje Gouda

Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
Bedank Harry V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
19 augustus 2015 beoordeeld

We hebben 2 suites van 2 aangrenzende kamers in elke suite geboekt. We verbleven in Pax Tibi voor 6 nachten. twee gezinnen met kinderen. de ideale plek voor gezinnen.
Prachtige plek - geweldig & warme gastvrijheid. Katja is een geweldige gastvrouw. Ze helpt ons met alles.
De kamers zijn zeer schoon, comfortabel. de keuken is uitgerust met de beste apparaten: oven+magnetron, elektrische kookplaat en vaatwasser, waterkoker en nog veel meer. alles is nieuw, schoon en glimt.
Het appartementencomplex is gelegen in een prachtige wijk van boerderijen, centraal gelegen - dicht bij alles. in de achtertuin vindt u varkens en schepen - zeer mooi en authentiek.
Het ontbijt is geweldig, rijk en lekker, geserveerd in zeer mooie eetzaal.
We zullen zeker weer gaan.

Bedank Yariv I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
15 maart 2015 beoordeeld

Echt een aanrader! Wij hadden het arrangement geboekt in combinatie met een culinaire avond bij het nabijgelegen Sterrenrestaurant Kaagjesland. We werden gastvrij ontvangen door Katja en de varkentjes Nick & Simon :-). Heerlijke kamer (konijnenkamer) met dito bedden en douche. Eerst even opfrissen en daarna op nog geen 5 minuten loopafstand op naar Kaagjesland. Voor de terugweg krijgen we reflecterend vestjes mee van Katja! Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt.

Verbleef: Maart, 2015, reisde met een partner
Bedank Harderwijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2014 beoordeeld

Een B&B in onze fietstocht die de moeite van het bezoeken waard is een ruim opgezet B&B met 6 kamers in een omgebouwde varkensstal, verder een ruim terrein met wat kleinvee en lekkere stoelen om even bij te komen de volgende morgen een lekker en goed ontbijt waarna je de dag weer aankan, een plek om nog eens terug te komen

  • Verbleef: Juli, 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Leo_Tollens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2013 beoordeeld

Na een mooie fietstocht vanuit Leidschendam Voorburg heerlijk overnachten bij Pax Tibi, midden in het Groene Hart!! We worden gastvrij ontvangen met koffie en stroopwafels. En dan op naar de kamer. Wij hebben de geitenkamer, maar er is ook een konijnenkamer, een koeienkamer en een kamer met een kip op de voordeur!
De kamer is hartstikke mooi, met een ruime wc en douchegelegenheid! Het ontbijt is heerlijk met eieren van de eigen kippen en kaas van de buren! Op aanraden van Katja gaan we naar Haastrecht en bezichtigen het Bisdom van Vliet, een mooi huis met de oorspronkelijke inrichting van rond 1920, echt een topper!!

  • Verbleef: September, 2013, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Lenie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KatjaToet, Owner van Bed & Breakfast Pax Tibi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2013

Wat aardig dat jullie (naast het artikel in het AD) ook nog de moeite hebben genomen om hier een review te schrijven. Daar zijn we erg blij mee :-)
Dank jullie wel! Groetjes, Katja

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2013 beoordeeld

Wij hadden met een aantal mensen deze locatie afgehuurd om drie dagen te vergaderen. De locatie is erg verzorgd, de service top en de kamers schoon en netjes.

Een echte aanrader voor vakantie of als vervanging van een "saai" congress centrum.

Katja, bedankt voor de leuke dagen!

  • Verbleef: Juli, 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Stefan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KatjaToet, Owner van Bed & Breakfast Pax Tibi, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2013

Wow, ik ben er helemaal stil van!
Dank je wel voor dit grote compliment....

Ik mag niet in mijn eentje met de eer strijken hoor, want mijn moeder en mijn man hebben me achter de schermen wel erg goed geholpen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Neem ook deze accommodaties in of in de buurt van Reeuwijk in overweging
op 8.7 km afstand
Hotel Over de Brug
Hotel Over de Brug
nr. 1 van 1 in Haastrecht
23 beoordelingen
op 5.1 km afstand
Best Western Plus City Hotel Gouda
op 5.5 km afstand
Hotel de Keizerskroon
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 5.3 km afstand
Hotel de Utrechtsche Dom
op 3.4 km afstand
B&B Spoelhof
B&B Spoelhof
nr. 1 van 1 in Boskoop
11 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Bed & Breakfast Pax Tibi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Bed & Breakfast Pax Tibi

Adres: Middelburgseweg 11, 2811 PM Reeuwijk, Nederland
Locatie: Nederland > Zuid-Holland > Reeuwijk
Voorzieningen:
Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Kitchenette Suites
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 1 B&B's / pensions in Reeuwijk
Prijsklasse: € 51 - € 82 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Aantal kamers: 6
Officiële beschrijving (verzorgd door het hotel):
Bed & Breakfast Pax Tibi ligt centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad. In deze monumentale boerderij kunt u genieten van de rust en ruimte in een zeer landelijk gelegen omgeving. De zes comfortabele, luxe en sfeervol ingerichte kamers zijn gesitueerd in de voormalige varkensstal en hebben een eigen luxe badkamer. Twee kamers hebben zelfs een ligbad, een luxe ingerichte keuken en eigen terras!Marian Scheer en haar dochter Katja verwelkomen u graag! ... meer   minder 

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding