Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wij haalden 5 pizzas en een pasta maaltijd”
Beoordeling van Mercatu

Mercatu
Een tafel reserveren
2
zo 20-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 4 van 14 Restaurants in Reeuwijk
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 25
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld

Typisch voorbeeld van hoe het niet moet. Erg onvriendelijke mensen en slechte service.
De pasta hebben we direct weggegooid en van de pizzas hadden we misschien beter het karton waar de pizzas in zaten kunnen eten. Wat een afgang. Nooit meer

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Geranimusje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (54)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 54 beoordelingen

9 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De menukaart voor de kinderen is schaars en bestaat alleen uit pasta.

De menu kaart voor de volwassene is uitgebreider. De pizza's kun je in klein en normaal krijgen. Klein is alsnog voor kinderen geschikt.

Pizza's zijn overheerlijk en verassend goed

Datum van bezoek: september 2019
Bedank yolinda91
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, met passie worden de gerechten bereid. Tip voor iedereen!

We komen hier zeker weten terug.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank CMBB10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na wandeling met de honden wilden we iets gaan eten. Daar honden bij het Reeuwijkse Hout niet welkom zijn....op advies doorgelopen naar Mercator.
Wat een super gezellige lokatie om te eten. Gezellig op het terras gezeten.
Nette bediening en er werd vlot geserveerd. Heerlijke gerechten die er niet alleen mooi uitzagen maar ook top smaakte. Absolute aanrader, hier komen wij zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 629yvd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2019 beoordeeld

Het restaurant maakt onderdeel uit van het Landal Park aan de Reeuwijkse Plassen. Als wandelaar of fietser kun je gewoon aanschuiven. Ruime sortering lekker gebak en cake. Alleen jammer dat de service van het personeel niet optimaal is.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ansr0mijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mercatu bekeken, bekeken ook

Reeuwijk, Zuid-Holland
 
Gouda, Zuid-Holland
Gouda, Zuid-Holland
 

In Mercatu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding