Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klasse aan het water”
Beoordeling van De Lickebaertshoeve

De Lickebaertshoeve
Een tafel reserveren
2
ma 17-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 2 van 6 Restaurants in Maasland
Gegevens restaurant
28 april 2019 beoordeeld

Meerdere malen voor een speciale gelegenheid hier gedineerd. Heel mooi gelegen maar zeker een hele fijne keuken en gastvrije omgeving om je te laten verwennen.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank MariannT23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (37)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 37 beoordelingen

21 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

20 jaar geleden hebben wij ons trouwfeest gegeven. Nu zijn we er weer eens gaan eten. We hebben heerlijk gegeten. Top dat er rekening gehouden werd met de smaak van de kinderen. We hebben genoten!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank robertjanvd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 december 2018 beoordeeld

Vanwege de AH zegels een keer hier gegeten. Een goede ontvangst en een leuke ambiance.
Ze hebben een speciaal AH menu waar wij enorm van hebben genoten. Als je normale prijs moet betalen is het wel prijzig maar het eten is echt super lekker. Hopelijk hebben ze de volgende keer een ander AH menu, dan komen we zeker nog een keer terug.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank sap66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2018 beoordeeld

Een zeer vriendelijk ontvangst. Fantastische menu. Gezellige sfeer. De tijd tussen de gangen is prima. Men kan op het gemak genieten van het heerlijke diner.

Datum van bezoek: augustus 2018
2  Bedank 312willys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2018 beoordeeld

vriendelijk ontvangst. prachtige bordjes met eten met goede uitleg.
aanrader

Helaas staan er op de rekening niet genuttigde drankjes. Vandaag even over contacten.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Annemieke67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Lickebaertshoeve bekeken, bekeken ook

Maassluis, Zuid-Holland
 
Maassluis, Zuid-Holland
Maasland, Zuid-Holland
 

In De Lickebaertshoeve geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding