Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor de echte vleesliefhebber”
Beoordeling van Bavette

Bavette
Geclassificeerd als nr. 1 van 6 Restaurants in Maasland
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Barbecue
Gegevens restaurant
20 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke tent waarbij de keuken onderdeel is van het restaurant. Er wordt voornamelijk vlees geserveerd. Het vlees kun je kiezen als zijnde “meat market” een vitrine met daarin stukken lekker vlees waarbij je uitleg krijgt over het vlees. Uitzoeken dus en zelf het gewicht bepalen. Smaakvol geserveerd met handgesneden verse friet. Enige tip is; wacht met schoonmaken van de vloer als er nog gasten zijn.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank slobke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (81)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 81 beoordelingen

14 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is echt meer dan de moeite waard om hier te gaan eten. De ambiance is top, het personeel is zeer attent en vriendelijk, je krijgt indien gewenst rustig te tijd om voor te borrelen.
Zowel het voor, hoofd als nagerecht zijn een echte “culinaire reis”, bij de keuze van het hoofdgerecht wordt eerste verteld waar het vandaan komt en wat de onderlinge verschillen van het vlees zijn.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Arjand60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

vandaag gegeten bij bavette bij toeval gevonden maar zeker niet de laatste keer geweest wat een feest om daar te eten je kies er zelf je vlees uit de vitrine dat word gesneden en klaargemaakt zoals je zelf wil en krijg ook een vakkundige uitleg over het vlees echt apart ook en een professionele uitleg over welke wijnen dat u er bij kan drinken een echte aanrader ... wel even reserveren zodat u zeker ben van een tafel..

Datum van bezoek: september 2018
Bedank xxlw57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Per toeval ontdekt en een gezellige culinaire verrassing met prachtige wijnen en jong en goed personeel. Daar rij je voor om!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank ArjanvanderWeel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant ligt vlak bij de afrit Maasland dus goed bereikbaar. De parkeergelegenheid is beperkt maar in de buurt is voldoende alternatief te vinden.

De entree is mooi en direct valt de vitrine met mooie stukken vlees op.
De bediening is aardig en kundig en brengen je vriendelijk naar je tafel. Vanuit het restaurant heb je zicht op de open keuken waar de chef de gerechten (o.a.) op de Big Green Egg bereidt.
De kaart is niet heel groot maar biedt wel voldoende keuze uit burgers, vlees en vis.
Je kunt je vlees zelf uitzoeken uit de vitrine en die varieert in prijs per ons. Op zondag heb je een drie gangen menu voor een zeer vriendelijke prijs.

Wij hebben er een heerlijke proeverij gegeten van mooi vlees van het Wagyu en Hereford rund.

Zeer aan te bevelen als je van mooi vlees houdt.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Jeroen e
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bavette bekeken, bekeken ook

Maassluis, Zuid-Holland
Schiedam, Zuid-Holland
 
Maassluis, Zuid-Holland
 

In Bavette geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding