Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (612)
Beoordelingen filteren
612 resultaten
Waardering van reizigers
365
130
65
35
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
365
130
65
35
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 612 beoordelingen
Beoordeeld op 16 april 2019

Na een korte stop in de Périgord, verbleven in dit fijn hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Aangename kamers, zeker deze die uitkijkt op het park achteraan en de zijkant van het hotel. Aanrader voor wie de drukte wil vermijden.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Relais & Chateaux
Bedank SabineB1283
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GAUTHEROT V, Gérant van Le Moulin de l'Abbaye, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2019
Google-vertaling

Dear SabineB1283,

We thank you for your kind comment and we are very happy to read that you enjoyed your stay with us.

We will be glad to see you again !

Best regards,


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2017

Op doorreis naar het zuiden zijn we in Brantome terechtgekomen waar we een sfeervol hotel hadden geboekt. Sfeervol is te zacht uitgedrukt want het is een fantastische plek met een prachtig uitzicht aan de rivier de Dronne. Bij aankomst werden wij door de vriendelijke dames van de receptie verrast met een upgrade naar een suitekamer met dakterras en jacuzzi. Op het terras hadden wij een prachtig uitzicht over de rivier en het park, na het bezoek aan de abdij en het dorpje konden we heerlijk relaxen in het bubbelbad en genieten van de zon.
In de avond een heerlijk diner op het terras aan de waterkant, romantisch en sfeervol waarbij de bediening van alle personeel zeer professioneel en attent was. Een heerlijke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Kamertip: Suite met dakterras voor een perfect plaatje
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Edwin-Villa133
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2017

Op onze reis door de prachtige Dordogne streek verbleven we vier dagen in het stadje Brantôme, gelegen aan de Dronne rivier.
We logeerden in hotel 'Le Moulin de l'Abbaye', een 4 sterrenhotel dat naar ons gevoel zijn 4 sterren meer dan verdiend. Het hotel is prachtig, luxueus en supermooi gelegen naast de rivier in een oase van groen. Een draaiend waterraden een klein watervalletje in de rivier zorgen voor een uiterst fotogeniek plekje.
We gebruiken het uitgebreid ontbijt buiten op het terras. Daar wordt ook het avondmaal verzorgd. Een mooie keuze tussen themamenu's variërend van 55 tot 110 euro per persoon. Het restaurant is dan ook de trotse bezitter van 1 Michelinster. We logeerden in kamer 8, de château Margaux kamer, op de eerste verdieping van het hotel.(er is geen lift). Een ruime, lichte, koele kamer met airco en zeer groot terras. Op dat terras een eigen, zalige whirlpool. Het hotel heeft een betalende parking in een grot, recht tegenover de receptie. Als je geluk hebt zet je je wagen gratis op een kleine parking 50 meter verderop.
Brantôme zelf is een zeer aantrekkelijk stadje. De benedictijnenabdij, één van de voornaamste toeristische troeven van Brantôme staat pal naast het hotel. Het stadje met zijn nauwe straatjes en steegjes ligt in een bocht van de Dronne rivier. Vijf bruggen zijn over de rivier gebouwd. Het stadje krijgt weleens de bijnaam het 'Venetië van de Périgord'.

Kamertip: Kamer 6,7 en 8 op de eerste verdieping met terras en whirlpool.
Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GrindelwaldEdegem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2016

de prijs kwaliteitverhouding klopt niet
de pretenties van het restaurant zijn te hoog t.a.v. de prijs.
De lunch was redelijk samen met het wijn arrangement maar buitensporig duur.
Een paar jaar geleden hadden ze een hele goede chef maar nu is het matig

Kamertip: niet overnacht
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Service
Bedank ric b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Moulin A, Responsable commercial van Le Moulin de l'Abbaye, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking time to write a comment on TripAdvisor.

We are sorry to learn that you didn't have a good experience in our gourmet restaurant because, usually, our clients are really satisfied whether it be for the service or for the quality of the meal.
we hope that you will taste one more time our gourmet restaurant

sincerely yours

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 29 augustus 2014

Mijn partner en ik aten in dit restaurant op maandag 26 augustus en we hadden een zeer aangename dinerervaring. Het eten was heerlijk, met name de eendenborst. De obers waren erg vriendelijk en efficiënt, hoewel we een lange tijd voor onze factuur hoefde te wachten. Wij zouden zeker naar de Moulin de l'Abbaye terugkeren

Bedank sevenford
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken