Expedia.comUS$ 183
TravelocityUS$ 183
eDreamsUS$ 167
Orbitz.comUS$ 183
Beoordeeld op 26 april 2022 via mobiele applicatie

Hotel ligt midden in het dorp aan een plein met diverse horeca gelegenheden en winkelgebied dus prima locatie. Grote ruime kamer, erg netjes. Ook restaurant is gezellig ingericht, mogelijkheid bij "vuur" wat te drinken. Gratis leesvoer en spelletjes te gebruiken. Eten, zowel diner als ontbijt, is van prima kwaliteit. Personeel ontzettend aardig en attent. S avonds ruimte beschikbaar waar je spelletjes kunt spelen. Koffie en thee gratis. Overige drankjes (fris, wijn, bier) mogelijk zelf te pakken en zelf kamer noteren, groot vertrouwen! Omgeving is ook prachtig voor zowel fiets als wandelroutes. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie voor jullie gastvrijheid!

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 17 april 2022 via mobiele applicatie

Op zich een prima hotel, maar geen vier sterren waard. Geen koffiefaciliteiten op de kamer. Stopcontacten onhandig ver van het bed. Ongezellige gemeenschappelijke ruimte. Geen vers sap bij het ontbijt. Wel goede bedden en mooie badkamer

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 19 september 2021

Het is topfamilie hotel midden in het centrum met parkeergelegenheid voor de auto en fietsen.
Met mooie kamer en elke een balkon.
De bedden zijn voor ons wat aan de zachte kant, goed en uitgebreid ontbijt buffet, werd steeds goed bijgevuld.
Zeker een aanrader.
Ook het aangrenzende bijbehorende restaurant Oosth is prima met een goede rode huiswijn en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kamertip: Alle kamers hebben een balkon.
Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 5 september 2021 via mobiele applicatie

Het is echt een familie hotel, en zo voelt het ook. Mooie kamer en een groot balkon uitkijkend op het gemeentehuis van Dinkelland. De bedden zijn wel aan de zachte kant, en de kussens daarentegen weer behoorlijk hard. Gelukkig konden we de kussen wisselen. Goed en uitgebreid ontbijt, werd steeds goed bijgevuld, TOP! Ook de aangrenzende restaurants zijn prima. De uitvalswegen zijn, als het om fietsen gaat, meer dan prima. Kort samengevat, meer dan de moeite waard om dit mooie stukje Nederland te bezoeken.

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 26 juli 2021 via mobiele applicatie

Fijn hotel midden in het centrum met parkeergelegenheid voor auto en fietsen. Ruime kamer. Gratis koffie & thee met koekje en/of pepermunt op 1e verdieping. Vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt buffet. Ook goed inpandig restaurant met buiten terras. Kortom goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Datum van verblijf: juni 2021