Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Uitstekende”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
6 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 14 gasten
Villeseque-des-Corbieres, Aude, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
_lindasta ...
Beernem, België
2 beoordelingen
“Uitstekende”
Beoordeeld op 23 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018

Zeer aan te raden. Zeer vriendelijke eigenaars. Mooie gîte met alle comfort. Mooi zwembad direct aan terras. Iedere morgen werd door eigenaar besteld ontbijt gebracht. Zeer lekkere tapas avond aangeboden gekregen. Mooie omgeving met veel bezienswaardigheden.
Dit jaar gingen we voor de vierde maal en we gaan zeker nog terug

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin P
2 beoordelingen
“Een oase van rust, gezelligheid en gastvrijheid.”
Beoordeeld op 26 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Onze tweede keer en wat voor één!
Een betere gastvrouw en heer dan Rudi en Ann bestaan niet!
Gelegen op een supermooi domein, heel mooi onderhouden, proper en vooral ongelooflijk gezellig. Een betere plek om tot rust te komen bestaat er niet.
Ideaal gelegen als je uitstapjes wil maken, en bijna altijd mooi weer.

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marcpeete ...
Antwerpen, België
1 beoordeling
“zalige vakantie en sprookjeshuwelijk”
Beoordeeld op 25 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

mooi gelegen verblijf met veel uitstapmogelijkheden in de buurt. Nederlandstalige uitbaters, waarmee je veel geregeld krijgt. Aangenaam vertoeven aan het zwembad, ideaal voor grotere families en/of met vrienden. Ideaal om een romantisch huwelijk te plannen.

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dewolfnat ...
Broechem, België
1 beoordeling
“Verrassing”
Beoordeeld op 24 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Super mooie locatie met een huwelijk op het domein.
Super lieve mensen Rudi en Ann. Voelde me er direct thuis in deze familiale omgeving.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
897tessam
Mol, België
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Top vakantie! ”
Beoordeeld op 3 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016

Leuk verblijf! De gîte was proper en alles erop en eraan. Vriendelijke gastheer en gastvrouw met een warm onthaal. Leuke omgeving, lekker ontbijt en een prachtig domein! Kortom, alles tip top in orde! Bedankt voor de fijne week, Rudi & Ann!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marialepp ...
Napels, Florida
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
peggykris ...
Denderleeuw, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 23 oktober 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen