Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Top vakantie!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
6 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 14 gasten
Villeseque-des-Corbieres, Aude, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

897tessam
Mol, België
1 beoordeling
“Top vakantie! ”
Beoordeeld op 3 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016

Leuk verblijf! De gîte was proper en alles erop en eraan. Vriendelijke gastheer en gastvrouw met een warm onthaal. Leuke omgeving, lekker ontbijt en een prachtig domein! Kortom, alles tip top in orde! Bedankt voor de fijne week, Rudi & Ann!

Datum van verblijf: juli 2016
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
marialepp ...
Napels, Florida
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
peggykris ...
Denderleeuw, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 23 oktober 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2016
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JPP4363
Saint-Eloy-les-Mines, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 juni 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: le gite en lui même
Minpunten: Manque vraiment d'ustensiles en cuisine. Par exemple aucun bol lune toute petite poubelleetc..;.
Reisgroep: Avec mes amis
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Non.
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tartinett ...
Vienne, Frankrijk
Niveau 4 bijdrager
48 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 juni 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: l'environnement, le gite en lui même l'accueil à l'arrivée.
Minpunten: Une certaine mauvaise foi...le manque d'entretien signalé au propriétaire (lave vaisselle panier cassé, douche du R.C...)
Reisgroep: Avec mes amis
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Non.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.