Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastisch !”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Piscina a sfioro trattata a sale accessibile agli ospiti gratuitamente
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Piscina a sfioro trattata a sale accessibile agli ospiti gratuitamente
Patio terrazza sul giardino ad uso esclusivo Facciata della casa ex Scuderie e parcheggio
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Piscina a sfioro trattata a sale accessibile agli ospiti gratuitamente
Patio terrazza sul giardino ad uso esclusivo
Facciata della casa ex Scuderie e parcheggio
Vista sul lago e sull'area dell'aia e delle stalle dal giardino della casa
Vista sulla vigna e agavi dal giardino della casa
Il laghetto per i nostri animali acquatici visto dal giardino della casa
Cucina soggiorno zona pranzo
Cucina e ingresso camera due letti singoli
Area pranzo all'aperto vista giardino e vigna
Area barbecue ad uso esclusivo
Area pranzo con vista sulla tenuta agricola
Camera da letto matrimoniale
Camera due letti singoli
Ampio antibagno con lavanderia
Bagno con doccia
Vista della casa ex Scuderia
Palestra bordo piscina accessibile agli ospiti gratuitamente
Calciobalilla, bocce e ping-pong bordo piscina accessibili agli ospiti gratuitamente
Terrazza della casa padronale fruibile su richiesta
Panorama di Mazzarino dalla Gebbia (pozzo dell'acqua)
Panorama di Mazzarino dall'orto
Panorama generale della Tenuta Bartoli
I nostri animali
I nostri animali
I nostri colorati pappagalli
I nostri animali
I nostri animali
Il caseificio nei locali presso l'aia
La macelleria nei locali presso l'aia
Panorama estivo da Mazzarino
Raccolta dell mandorle
Spelatura meccanica delle mandorle
Raccolte delle olive
Le nostre olive al frantoio di Mazzarino
Preparazione della salsa di pomodoro presso l'aia
Essicazione della salsa concentrata di pomodoro (astratto)
Forno a legna della cucina nei locali presso l'aia
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Mazzarino, Province of Caltanissetta, Sicilië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

piet610
Mazzarino, Italië
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Fantastisch !”
Beoordeeld op 23 april 2018 voor een verblijf in april 2018

Prachtige rustgevende omgeving. Lieve gastvrouw en gastheer. Heerlijk ontbijt. Heerlijke bedden. In een woord: GEWELDIG

Datum van verblijf: april 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gavinm543
Londen, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 juli 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The whole experience
Reisgroep: Young Children
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 jul 2015
thanks for the compliments, you too were guests gradevolissimi and we hope to see you again. Peter and Mimmi Bartoli
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClubdelBu ...
La Spezia, Italië
Niveau 5 bijdrager
87 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 44 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 juni 2015 voor een verblijf in mei 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: accoglienza e la cortesia padronale
Minpunten: nulla
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
leggendaf ...
Genua, Italië
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 juni 2015 voor een verblijf in april 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valentina ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 mei 2015 voor een verblijf in april 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Il Il sentirsi come a casa e l'eleganza e l'ordine e la pulizia . Sono organizzatissimi!
Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Graziano ...
Aosta, Italië
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 mei 2015 voor een verblijf in april 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: La cosa che ci è piaciuta di più è stato vivere il nostro soggiorno in piena libertà e consumando i prodotti della Tenuta
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen