Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Verrassing”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Piscina a sfioro trattata a sale accessibile agli ospiti gratuitamente
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Piscina a sfioro trattata a sale accessibile agli ospiti gratuitamente
Facciata esterna ed ingresso Soggiorno
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Piscina a sfioro trattata a sale accessibile agli ospiti gratuitamente
Facciata esterna ed ingresso
Soggiorno
Soggiorno con due poltrone letto e angolo cottura
Corte esterna vista ulivi
Ampia camera matrimoniale con scrivania
Ampia camera matrimoniale con scrivania
Camera due posti letto
Vialetto delle agavi da cui il nome dell'appartamento
Corte esterna panorama
Palestra bordo piscina accessibile agli ospiti gratuitamente
Calciobalilla, bocce e ping-pong bordo piscina accessibili agli ospiti gratuitamente
Terrazza della casa padronale fruibile su richiesta
Panorama da un angolo suggestivo della Tenuta
Viale dei pini marittimi visto dalla casa padronale
Panorama dall'alto al tramonto sull'area agricola della Tenuta
L'area del laghetto con i nostri animali dell'aia in libertà
Veduta dell'agrumeto e della parte alta della Tenuta
Preparativi per la semina dell'orto
I nostri animali
I nostri animali
I nosri animali
I nostri animali
I nostri colorati pappagalli
Panorama intorno la Tenuta
Il caseificio nei locali presso l'aia
La macelleria nei locali presso l'aia
Battitura per la raccolta delle mandorle
Essecazione naturale al sole delle mandorle
Raccolta delle olive
Trasporto delle olive al frantoio di Mazzarino
Preparazione della salsa di pomodoro nella cucina presso l'aia
Imbottigliamento della salsa di pomodoro nella cucina presso l'aia
Preparazione dei carciofi da cuocere sulla brace
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Mazzarino, Province of Caltanissetta, Sicilië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jolanda K
Zwolle, Nederland
Niveau 6 bijdrager
267 beoordelingen
26 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 79 nuttige stemmen
“Verrassing”
Beoordeeld op 2 juli 2016 voor een verblijf in juni 2016

Een nauwelijks te evenaren locatie. Wij, mijn man en ik, verbleven met z'n 2-en in het 6 persoonsappartement (de rest was al volgeboekt). Wat een ruimte in het goed voorziene appartement voor een zeer schikkelijke prijs. Een fles wijn + flesje olie als welkom. Verder dagelijks een goed gevulde fruitschaal + verse melk (optioneel).
De verrassing zat echter vooral in Mimmi en Pietro die zeer gastvrij zijn. De 1e avond werden we, samen met alle andere huurders, uitgenodigd voor het diner als hun gasten. Ook de andere dagen wilden ze je vooral tegemoet komen daar waar het maar kan.
Het zwembad was heerlijk ('s avonds gezwommen met overvliegende vleermuizen).
Wifi verbinding was uitstekend.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De gastvrijheid van Pietro en Mimmi
Minpunten: De afstand naar welbekende bezienswaardigheden + combi slechte wegen
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 jul 2016
Thank you. You too have been very welcome guests and we hope to have you back soon.
Pietro and Mimmi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
dgianusso
Torino
Niveau 4 bijdrager
40 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Toninobuc
Pescara, Italië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NicolaCin ...
Province of Catania, Italië
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClubdelBu ...
La Spezia, Italië
Niveau 6 bijdrager
99 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 50 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: tutta la struttura
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gorillina
Milano
Niveau 5 bijdrager
52 beoordelingen
15 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 mei 2015 voor een verblijf in mei 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen