Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Paradijselijk genieten bestaat nog”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 5 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Seririt, Bali

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
pauline43 ...
Amstelveen, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Paradijselijk genieten bestaat nog”
Beoordeeld op 31 mei 2018 voor een verblijf in april 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Bij dit huis zit alles wat je nodig hebt om je totaal te ontspannen en als herboren weer weg te gaan: lieve mensen die heerlijk voor je koken, schoonmaken en je was doen, prachtig uitzicht, heerlijk zwembad, fantastisch mooie tuin, heel veel ruimte en privacy, de zee, mooie dorpjes in de omgeving, prachtige natuur in de buurt, rust, mooie inrichting van het huis. Alles is tot in de puntjes verzorgd en tot in het detail aangenaam en gastvrij gemaakt. Hier voel je je niet een toerist, maar opgenomen in de cultuur van het land en verwend met alle gemakken die boven de gewoonten in je thuisland uitstijgen.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 jun 2018
Wat een mooie review. Je haalt precies die dingen aan die de plek en het huis voor ons ook zo heerlijk maken! Welkom volgende keer!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarshaS32 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prachtige Villa in een rustgevende omgeving”
Beoordeeld op 16 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Ik heb een kleine week mogen verblijven in het Kundalini Beachfront House.
Een prachtige villa op een heerlijke plek. Via een weg door de rijstvelden kom je op deze unieke plek aan zee aan.
De villa is een plaatje met de ruime slaapkamers, mooie badkamers, prachtige tuin en ligging aan zee.

Tijdens mijn verblijf was de verzorging top. De maaltijden waren vers, afwisselend en fantastisch van smaak.
Het personeel was erg vriendelijk en enorm behulpzaam.

Kortom een fantastisch verzorgd verblijf op een geweldige plek gehad!

Reisgroep: Alleen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 dec 2016
Hi Marsha,
Dank voor je verblijf. Welkom de volgende keer!
Rolf
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hofmanbeh
Gouda, Nederland
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Een heerlijk huis!”
Beoordeeld op 7 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Ik heb in alle opzichten genoten van mijn verblijf in de villa. De slaapkamer met airconditioning en uitzicht op zee was comfortabel en ruim; de naastgelegen badkamer had een bad en een douche.
De staf was vriendelijk, gastvrij en klantgericht. Met plezier deden zij kleine boodschapjes voor mij in de stad, als zij toch inkopen gingen doen. Het eten dat zij klaarmaakten was elke keer weer overheerlijk. Elke ochtend had ik een opgemaakt bed en een schone badkamer.
Verder was er een prachtig aangelegde tuin voor vrij gebruik, comfortabele ligstoelen bij het zwembad en een baleh om te genieten van het gezicht op zee.
Kortom, ik heb een heerlijke, ontspannen vakantie gehad!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: De vriendelijkheid van de staf.
Minpunten: De villa's liggen aan het strand, maar daarmee ook wat verder van de hoofdweg.
Reisgroep: Alleen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tom S
Amsterdam, Nederland
2 beoordelingen
5 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 aug 2018
Dear Tom,
Thank you for your kind words! Welcome next time!
Rolf
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
michaelgi ...
Coventry, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 27 juli 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jul 2018
Dear Michael,
Thanks for your review. Welcome back next time!
Rolf
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen